Verwen jezelf met een yogaspecial

Aanbod Yoga specials

Wil je echt even een special moment voor jezelf? Neem dan deel aan onze yoga specials. Elke special heeft een eigen thema. Kies een thema dat bij je past en laat je onderdompelen in de magie van yoga, meditatie en yogafilosofie. Femke heeft jarenlang lesgegeven in de yoga opleiding Samsara en meerdere workshops en bijscholingen gegeven. Haar kennis en ervaring blijft ze graag delen met jou!

Aanmelden proefles Yogales (om)boeken Momoyoga

Integreer yoga in je dagelijkse leven, rust uit, herstel, keer de blik naar binnen en Verstil. 

Yoga Special
Yoga en in Balans zijn. 
WACHTLIJST 

De special, met het thema herstel, verstil en keer de blik naar binnen, wordt gegeven op zaterdag 21 januari van 10.00 - 16.00 uur. 

Een yoga special is een waar cadeautje voor jezelf. Eigenaresse Femke Kroonen neemt je tijdens de yoga special mee in een ultiem ontspanningsmoment voor jezelf. De special is onderdeel van een reeks specials waarin je ervaart hoe je je leven meer gebalanceerd en harmonieus kan gaan leven. De specials worden iedere 2 a 3 maanden ingepland, zodat je steeds opnieuw een reflectie- bezinningsmoment voor jezelf kan creeeren. 

Je ontvangt tijdens de special 2 uitgebreide yogasessies waarvan 1 sessie in combinatie met een XL yoga nidra. Femke laat je verschillende yogatechnieken ervaren die in deze special gericht zijn op rust, ontspanning, reflecteren, verstillen en de blik naar binnen keren. In deze special is ook speciale aandacht voor de adem en Manomaya Kosha, het element water en Svadisthana chakra. Halverwege de dag ontvang je een heerlijke vegetarische maaltijdsoep met brood en smeersels en maken we een korte stilte wandeling. De dag eindigt met een Satsang en de mogelijkheid je (persoonlijke) vragen te stellen om je verder op weg te helpen in je eigen beoefening. Ook na de special kan je altijd contact opnemen met Femke als je nog vragen hebt. 

Datum: Zaterdag 21 januari 10.00 - 16.00 uur. 
Locatie: Elskensakker 7a te Bergeijk
Kosten: 54 euro (na aanmelding via Momoyoga is je plek definitief), incl. onbeperkt thee, versnaperingen, maaltijdsoep en gebruik van yoga materialen. 
Aandachtspunt: neem wandelschoenen en eventueel regenkleding mee voor de stilte wandeling. 

Nieuwe specials zijn gepland op:
Zaterdag 4 maart, 15 april, 27 mei en 8 juli van 10.00 - 16.00 uur. 

Aanmelden proefles Yogales (om)boeken Momoyoga