Verwen jezelf met een yogaspecial

Aanbod Yoga specials

Wil je echt even een speciaal moment voor jezelf? Neem dan deel aan de yoga specials. Eigenaresse Femke heeft jarenlang lesgegeven in de erkende Yoga Docentenopleiding Samsara en meerdere workshops en bijscholingen gegeven. Ze vindt het heerlijk haar kennis en ervaringen te delen in XL weekend yogalessen en dag retraites met heerlijke vegetarisch lunch. Laat je onderdompelen in de magie van yoga, meditatie en yogafilosofie. De specials brengen een prachtige verdieping in jouw persoonlijke en spirituele groei. 

Aanmelden proefles Yogales (om)boeken Momoyoga

Integreer yoga in je dagelijkse leven - Heb lief & verbind

Yoga Special: "Laat je hart stromen..."

De special, met het thema "Laat je hart stromen" wordt gegeven op zaterdag 22 juni van 10.00 - 16.00 uur. Tijdens deze heerlijke yogadag neemt eigenaresse Femke je mee in allerlei yoga ervaringen die erop gericht zijn te accepteren wie je bent vanuit de onvoorwaardelijke stroom van liefde vanuit het hart. Hoe ervaar jij de liefde voor je Zelf, je naasten? Ben je in verbinding met je omgeving? Vind je weg naar zelfacceptatie... 

Een yoga retraite dag is een waar cadeautje voor jezelf. De specials worden iedere 2 a 3 maanden ingepland. Yoga ervaring is niet nodig. De special hebben als doel je eigen yoga beleving of persoonlijke groei te verdiepen. Elke special is een reflectie- bezinningsmoment voor jezelf, een verdieping van je eigen Sadhana en tegelijkertijd een prachtige ontspanningservaring. 

Je ontvangt tijdens de special meerdere uitgebreide yogasessies. Tijdens deze sessies komen verschillende yogatechnieken voorbij, zoals: Asana (lichaamshoudingen), Pranayama (ademoefeningen), Mudra (gebaar, zegel), Chakra's & meridianen (Energiestromen), Bewustwordingsoefeningen, Pratyahara (het terugtrekken van de zintuigen), Havan en meditatie.  Ochtend Mantra, Yoga Nidra en ook Satsang zijn vaste onderdelen van deze dag. Tijdens de Satsang krijg je de mogelijkheid je (persoonlijke) vragen te stellen om je verder op weg te helpen. Ook na de special kan je altijd contact opnemen met eigenaresse Femke. Ze helpt je graag verder. 

Datum: Zaterdag 22 juni 10.00 - 16.00 uur. 
Locatie: Elskensakker 7a te Bergeijk
Kosten: 64 euro incl. onbeperkt thee, versnaperingen, vegetarische lunch en gebruik van yoga materialen. 
Aandachtspunt: neem wandelschoenen en eventueel regenkleding / zonnebrand creme mee voor de wandeling. 

Na aanmelding en betaling via Momoyoga is je plek definitief en gelden de algemene voorwaarden. 

Aanmelden proefles Yogales (om)boeken Momoyoga

Met heel veel plezier ontvangen we Swami Annapoorna  

Seminar "verfijning van gewaarzijn"

Met heel veel plezier kondigt eigenaresse Femke de komst van Yogi Swami Annapoorna in 2024 aan voor dit ervaringsgericht seminar "verfijning van gewaarzijn" bestaande uit 3 inspirerende dagen. 

De eerste seminar dag heeft reeds plaatsgevonden, maar wil je alsnog deelnemen, neem gerust contact. De eerste dag op zaterdag 17 februari was een echte verrijking. Het seminar vindt ook nop plaats op zaterdag 13 april en 25 mei 2024 en is bedoeld voor yogadocenten, ervaren yoga beoefenaars en yogi's die wekelijks naar de yogales komen en zich meer willen laten inspireren op het gebied van yoga. Twijfel je of je deel kan nemen, neem gerust contact met ons op. 

Je ontvangt tijdens dit seminar meerdere uitgebreide yogasessies gericht op verfijning van gewaarzijn. De basis van deze bijscholing wordt gevormd door Asana’s, Pranayama, Mantra, Mudra en Bandha oefeningen/ belevingen die gericht zijn op purificatie en verfijning volgens Tattwa Shuddhi. Als rode draad / kapstok onderzoeken we elke dag 2 chakra’s in relatie tot de Tattwas. De eerste dag is gericht op Ajna & Mooladhara Chakra, de tweede dag op Svadhistana & Vishuddhi Chakra en de derde dag op Manipura & Anahata Chakra. 

Vaste onderdelen van de daginvulling zijn ook: de Ochtend Mantra's, Yoga Nidra, Satsang, Mahamrityunjaya Mantra & bloemen Havan.

Praktische informatie 

Data: Zaterdag 17 februari, 13 april en 25 mei 2024 van 9.15 uur - 17.00 uur. 
Locatie: Elskensakker 7a te Bergeijk
Kosten: 225 euro incl. btw en onbeperkt thee, versnaperingen, simpele vegetarische lunch en gebruik van yoga materialen. 
Yoga Nederland (VYN):  op te geven in het je CV volgens de nieuwe puntentelling methode van de VYN. 
Aanmelden: stuur een mail naar info@karibuyoga.nl met je naam, adres (factuuradres indien afwijkend), mailadres, telefoonnummer en korte motivatie. 

Goed om te weten
Een persoonlijk gesprek kan onderdeel zijn van de aanmeldingsprocedure. Er is een maximum aantal plekken beschikbaar. Er worden geen plekken gereserveerd. Na betaling is je plek definitief en gelden de algemene voorwaarden van Karibu Yoga Yoga specials. 


Aanmelden proefles Yogales (om)boeken Momoyoga

Authentieke yoga - volledige ontspanning middels 
asana, pranayama & yoga nidra meditatie 

XL Weekend Yoga 

BINNENKORT NIEUWE DATA VOOR DE XL WEEKEND YOGALES. Yoga Nidra is vast onderdeel van deze XL les. De les wordt zowel in de studio als ook ONLINE aangeboden. 

Een langere yogasessie kent vele voordelen. Ervaar je lichamelijke of spanningsklachten of wil je meer bewust en gebalanceerd je leven leven? Dan is deze XL yogales echt iets voor jou!

Middels verschillende yogatechnieken (lichaamshoudingen, adem- en bewustzijnsoefeningen) nodigt eigenaresse Femke je uit om de zintuigen verder terug te trekken (Pratyahara) naar verstilling in jezelf. Ter afsluiting van de XL yogales volgt een uitgebreide Yoga Nidra om te komen tot een diepe staat van ontspanning. Na afloop voel je jezelf als herboren. 

De yogales is puur gericht op je eigen beleving en een ervaringsgerichte yogales voor jezelf. De les is zowel vanuit de studio als ook ONLINE volgen. Yoga ervaring is niet vereist. 

Datum: binnenkort volgen nieuwe data 10.00 - 11.45 uur.
Locatie: Elskensakker 7a te Bergeijk & ONLINE (hybride les)
Kosten: 19,50 euro studio / 15 euro online (na aanmelding en betaling via Momoyoga is je plek definitief). 
Korting: leden met een 2x per week studio of onbeperkt abonnement ontvangen 10% korting. 

Aanmelden proefles Yogales (om)boeken Momoyoga