Verwen jezelf met een yogaspecial

Aanbod Yoga specials

Wil je echt even een speciaal moment voor jezelf? Neem dan deel aan de yoga specials. Elke special heeft een eigen thema. Je kan de specials los volgen en als je meerdere specials volgt, zul je merken dat het bijdraagt aan een persoonlijke, bewuste groei. Laat je onderdompelen in de magie van yoga, meditatie en yogafilosofie. Femke heeft jarenlang lesgegeven in de yoga opleiding Samsara en meerdere workshops en bijscholingen gegeven. Haar kennis en ervaring blijft ze graag delen met jou! 

Aanmelden proefles Yogales (om)boeken Momoyoga

Laat je inspireren door de kracht van edelstenen & de oeroude Japa meditatietechniek

Mini Yoga Special
Mala & Japa

Maak je eigen Mala armband van echte edelstenen en Rudraksha zaden op vrijdag 23 juni van 13.30 - 16.00 uur. 

Laat je inspiren door de kracht van edelstenen & de oeroude Japa meditatietechniek. We starten de middag met een yoga sessie ter inspiratie om te komen tot jouw persoonlijke edelstenen en Rudkraksha zaden om je eigen Mala armband te ontwerpen. Eigenaresse Femke neemt je mee in de thema's van de verschillende Chakra's om zo inspiratie op te doen voor passende edelstenen. 

Onder het genot van heerlijke yogi tea en versnaperingen krijg je uitleg van Judith van de Meerakker over de verschillende stenen en hoe de Mala te knopen. Na haar professionele uitleg ga je in stilte je eigen Mala daadwerkelijk maken. Judith en Femke blijven op de achtergrond aanwezig om jouw proces te begeleiden. De middag eindigt met een inwijding van de Mala en een uitnodiging voor de Japa meditatie. 

Deze middag wordt georganiseerd in samenwerking met Judith van de Meerakker van Happy Beads in Bergeijk. Yoga ervaring is niet vereist. De special is van 13.30 - 16.00 uur. Thee, versnapering en de zelf ontworpen Mala armband zijn inclusief. 

Datum: Vrijdag 23 juni 13.30 - 16.00 uur. 
Locatie: Elskensakker 7a te Bergeijk
Kosten: 44 euro (na aanmelding en betaling via Momoyoga is je plek definitief. I.v.m. beperkte beschikbaarheid worden er geen plekken gereserveerd), incl. onbeperkt thee, versnaperingen, gebruik van yoga materialen en zelf ontworpen Mala van echte edelstenen en Rudraksha zaden. 

Nieuwe specials zijn gepland op:
Zaterdag 8 juli: Onvoorwaardelijke liefde
Aanmelden voor deze specials is al mogelijk via Momoyoga. De specials zitten vaak snel vol, dus wacht niet te lang met boeken als je graag deel wilt nemen. Ook je moeder, zus, vriend(in) of collega is van harte welkom!

Aanmelden proefles Yogales (om)boeken Momoyoga

Integreer yoga in je dagelijkse leven - onvoorwaardelijke liefde 

Yoga Special
Yoga en in Balans zijn - 
Onvoorwaardelijke liefde

De special, met het thema onvoorwaardelijke liefde wordt gegeven op zaterdag 8 juli van 10.00 - 16.00 uur. 

Een yoga special is een waar cadeautje voor jezelf. Eigenaresse Femke Kroonen neemt je tijdens de yoga special mee in een ultiem ontspanningsmoment voor jezelf. De special is onderdeel van een reeks specials waarin je ervaart hoe je je leven meer gebalanceerd en harmonieus kan gaan leven. De specials worden iedere 2 a 3 maanden ingepland, zodat je steeds opnieuw een reflectie- bezinningsmoment voor jezelf kan creeeren. 

Je ontvangt tijdens de special 2 uitgebreide yogasessies waarvan 1 sessie in combinatie met een XL yoga nidra. Femke laat je middels verschillende yogatechnieken de kracht in jezelf ervaren. 

In deze special is speciale aandacht voor een combinatie tussen de verschillende elementen (tattwas) lucht en vuur en onderzoeken we de energie in o.a. Anahata Manipura Vishuddhi chakra. Je krijgt passende asana's, pranayama's (adem) en meditatie/ ontspanningstechnieken aangereikt. Echte yoga cadeautjes die je ook kan integreren in je dagelijkse leven. Halverwege de dag ontvang je een heerlijke vegetarische maaltijdsoep met brood en smeersels en maken we een korte wandeling. Na de lunch ontvang je nog een yogasessie waar yoga nidra onderdeel van is. Onderdeel van de dag is Satsang en de mogelijkheid je (persoonlijke) vragen te stellen om je verder op weg te helpen in je eigen beoefening. Ook na de special kan je altijd contact opnemen met Femke als je nog vragen hebt. 

Datum: Zaterdag 8 juli 10.00 - 16.00 uur. 
Locatie: Elskensakker 7a te Bergeijk
Kosten: 57 euro incl. onbeperkt thee, versnaperingen, maaltijdsoep en gebruik van yoga materialen. 
Aandachtspunt: neem wandelschoenen en eventueel regenkleding / zonnebrand creme mee voor de wandeling. 

Na aanmelding en betaling via Momoyoga is je plek definitief en gelden de algemene voorwaarden. 

Nieuwe specials zijn gepland op:
In de zomervakantie, informatie volgt binnenkort

Aanmelden proefles Yogales (om)boeken Momoyoga