Kies je product, boek je les of wijzig je les op eenvoudige wijze met Momoyoga

Uitleg Momoyoga het online registratiesysteem

Karibu Yoga werkt met het online registratiesysteem Momoyoga. Op deze manier zijn er nooit te veel mensen in de yogalessen aanwezig en kunnen we lesgeven in kleine groepjes met persoonlijke aandacht voor jou.

Bovendien, komt het altijd wel eens voor dat je een keer niet kan of met vakantie gaat. Via Momoyoga kan je tot 24 uur voorafgaand aan de les, de les omboeken naar een ander geschikt moment voor jou. Op deze manier kan je al je lessen gebruiken en raak je geen lessen kwijt. Momoyoga biedt ook de mogelijkheid in te schrijven op wachtlijsten en je kan naast je wekelijkse les ook extra lessen online of yoga specials inboeken.

Aanmelden proefles Yogales (om)boeken

Hieronder lees je stap voor stap hoe het systeem werkt


Stap 1

Als je nog geen account hebt bij Momoyoga, schrijf jezelf hier in.

Let op: na inschrijven ontvang je een e-mail bericht ter controle van je e-mailadres. Heb je na enkele minuten nog geen e-mail ontvangen? Controleer de Ongewenste e-mail (SPAM) folder.


Stap 2

Na het aanmaken van een account kan je meteen een les boeken. Het lesrooster vind je hier.

Wanneer je geen geldig lestegoed hebt, wordt hier automatisch naar gevraagd als je wilt inschrijven voor een les. Je kunt dan kiezen uit de verschillende producten van Karibu Yoga. Meer uitgebreide informatie over de producten en de voorwaarden is ook te vinden in de algemene voorwaarden.


Stap 3

In je account vind je een kopje ‘Mijn lesrooster’. Je kan hier zien welke producten je hebt aangekocht, voor welke lessen je bent ingeschreven en welke lessen je hebt gevolgd.


Stap 4

Voor meer gebruiksgemak kan je ook een App van Momoyoga downloaden op je smartphone. Download de App. Log in met je inloggegevens voor Momoyoga. Je kunt nu via je telefoon lessen boeken en les tegoeden aanschaffen. Dit is echt een aanrader!

Het systeem Momoyoga is een heel gebruiksvriendelijke manier om verschillende producten aan te kopen en jezelf aan-, of soms ook tijdig, af te melden voor de lessen. Als er iets niet lukt of onduidelijk is, stuur dan een app naar of bel via 06 - 505 39691 of mail je vraag naar info@karibuyoga.nl