Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Contactgegevens Karibu Yoga 

Hari Om! Welkom bij Karibu Yoga. Mijn naam is Femke Kroonen. Al meer dan 25 jaar is yoga onderdeel van mijn leven. Yoga laat mij elke dag opnieuw bewust-zijn en het leven leven met aandacht. Op deze manier ervaar ik meer ontspanning en balans en weet ik beter wie ik ben.

Ik geef yogales vanuit de authentieke hatha yoga en ben gespecialiseerd in yoga therapie, lichamelijke klachten, yoga voor ouderen, zwangerschapsyoga, yoga nidra, ademtechnieken, meridianen, chakra’s en meditatie. Jarenlang heb ik lesgegeven in de Yogadocentenopleiding Samsara te Schiedam. In Breda heb ik met heel veel plezier 8 jaar een eigen yogaschool gerund. Het was echter tijd terug te keren naar mijn roots in de Brabantse Kempen en hier mijn yoga activiteiten verder vorm te geven.

Yoga mag je beleven op je eigen manier waarbij je luistert naar jouw lichaam en geest. Lichamelijke klachten, spanningsklachten of behandelingen om ziekte tegen te gaan hoeven yoga niet in de weg te staan. Het is juist de kunst te gaan leren zien wat er wel mogelijk is en hoe je daar voor jezelf een balans in kan vinden. Ik wil je daar graag bij helpen.

Ten slotte, Karibu betekent welkom in het Swahili. Iedereen ongeacht geslacht, leeftijd, seksuele voorkeur, achtergrond, lichamelijke of geestelijke gesteldheid, geloof is welkom yogales te volgen bij Karibu Yoga. Je bent goed zoals je bent.

Voel je welkom contact met me op te nemen als je iets wilt vragen, delen of uitwisselen. Om mijn balans tussen werk en prive ook goed te bewaken probeer ik zoveel mogelijk overdag tussen 9.00 – 18.00 uur contact op te nemen als ik niet aan het lesgeven ben.

Om tat sat

Karibu Yoga

Contact opnemen

Karibu Yoga

Eigenaresse Femke Kroonen
06 - 505 39691
info@karibuyoga.nl

Les locatie

Elskensakker 7a 
5571 SK Bergeijk

Bank, KvK en Btw

Bankrekening Karibu Yoga Breda
IBAN NL21 TRIO 0198 502 303

BTW nummer NL001686600B09
KvK nummer 60603992

Aangesloten bij:

Registratie Vereniging Yogadocenten Nederland VYN 4124
AGB Code (Algemeen GegevensBeheer zorgverleners) 90101845 / 90061359
Registratie Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) als zelfstandig werkend docent voor beroepsonderwijs

    Inschrijving nieuwsbrief

    Ook goed bereikbaar vanuit Eersel, Duizel, Hapert, Bladel, casteren, Steensel, Riethoven, Westerhoven, Luyksgestel, de weebosch, Valkenswaard, Borkel en Schaft, Waalre, Aalst, Lommel, Pelt of Neerpelt.

    Adres Karibu Yoga Bergeijk