Vindt het antwoord op veel gestelde vragen

Praktische informatie 

We proberen ook onze service op ontspannen wijze aan te bieden. Onderstaand vind je antwoord op de 10 meest gestelde vragen. Meer uitgebreide informatie is te vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring. Kan je geen antwoord vinden op jouw vraag, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag veder.

Review Julia 30 maart 2021: "Een hele fijne yoga school. Professioneel aanbod met individuele aandacht. Ik voel me er al een aantal jaar helemaal op mijn plek."

1. Hoe kan ik deelnemen aan een yogales?

Karibu Yoga werkt met het online registratiesysteem Momoyoga. Heb je nog geen account, maak dan eerst een account aan via de knop onderaan deze tekst. In Momoyoga koop je vervolgens een product aan en daarna kan je je les zelf inboeken. Met een maandabonnement heb je recht op een vaste plek of plekken in de week en boeken wij alle lessen voor jou in.

Aanmelden proefles Momoyoga


2. Wat als ik een keer niet kan of op vakantie ga?

Je kan je les zelf tot 24 uur voorafgaand omboeken via Momoyoga. Ga je op vakantie dan kan je voorafgaand aan je vakantie of daarna deze lessen inhalen zolang je abonnementsperiode geldt of je lessenkaart geldig is. Tijdens je vakantie kan je ook besluiten deel te nemen aan de online yogalessen. Je mag de inhaallessen van de studio ook altijd online inhalen.

Yogales (om)boeken


3. Waarom lukt het niet om me af te melden via Momoyoga?

Na 24 uur is het niet meer mogelijk om je af te melden via Momoyoga. Je kan de les dan ook niet meer omboeken naar een ander moment. Wij ontvangen wel graag een berichtje dat je er niet bent. Je kan volstaan met een app bericht aan Femke via 06 - 505 39691.


4. Ik wil een les omboeken in Momoyoga en dat gaat niet?

Stuur dan een app naar Femke via 06 - 505 39691 waarin je duidelijk aangeeft welke les je om wilt boeken. Femke boekt de gewenste lessen voor je in als deze beschikbaar zijn of ze komt met een alternatief voorstel. Omboeken is alleen mogelijk tot 24 uur voorafgaand aan de les.


5. Ik wil graag online les volgen maar heb geen mail ontvangen met een Zoom link van Momoyoga, hoe kan ik deelnemen aan de online les?

De zoomlink om deel te nemen aan de online les is altijd hetzelfde. Via onderstaande gegevens kan je altijd inloggen in de online les:
https://us02web.zoom.us/j/8994152611?pwd=RHVoaDN6L1NONkNkU3pOdFE5cEZDdz09
Meeting ID: 899 415 2611
Passcode: 771113
Vergeet niet je deelname ook te registreren in Momoyoga.

Yogales (om)boeken


6. Wat is het verschil tussen een lessenkaart en abonnement?

Met een abonnement heb je recht op 1 of meerdere vaste plekken in de lessen van jouw voorkeur afhankelijk van het gekozen abonnement. Middels een lessenkaart (en losse lessen) boek je steeds zelf via Momoyoga de lessen in op een moment dat het past voor jou op basis van beschikbaarheid. We kunnen dus geen garantie bieden dat er plek is.


7. Krijg ik de zwangerschapsyoga vergoed?

Karibu Yoga is lid van de Erkende Beroepsvereniging Yogadocenten Nederland (VYN 4124) en heeft een zgn. AGB Code 90101845 gekregen na het behalen van de erkende zwangerschapsyogaopleiding zodat via de aanvullende verzekering (een deel) van de kosten vergoed worden. We adviseren je voorafgaand contact op te nemen met je zorgverzekeraar zodat je weer waar je aan toe bent.


8. Wat neem ik mee of wat moet ik aan naar een yogales?

In de yogaruimte zijn yogamatten, dekens, kussens en bolsters aanwezig. Je bent uiteraard ook welkom om vanuit hygi├źnische of spirituele overwegingen je eigen spullen mee te nemen. Trek makkelijk zittende kleding aan en laat waardevolle spullen thuis. Zorg voor laagjes zodat je het warm genoeg hebt tijdens de eindontspanning, en luchtiger kan bewegen tijdens de les. Warme sokken zijn een aanrader. Eet of drink niet te veel voorafgaand aan een les. Diverse yogaproducten zoals yogamat, kussens, bolsters, Soxs, Yogi thee zijn ook aan te schaffen bij Karibu Yoga.


9. Ik begrijp een houding niet of mag ik een persoonlijke vraag stellen?

Tijdens, maar ook voorafgaand of na de yogales en zelfs op een dag dat je geen les volgt, ben je van harte welkom je persoonlijke vraag te stellen. Weet dat je altijd welkom bent, met wat dan ook. Veelal kan ik je met wat aanvullende informatie op weg te helpen en anders kunnen we altijd de mogelijkheid onderzoeken voor een sessie Yoga Therapie.


10. Ik wil graag op de hoogte blijven over de specials, aanbiedingen en yoga tips van Karibu Yoga?

We vinden het erg leuk dat je jezelf meer wilt verdiepen in yoga en de activiteiten en producten van Karibu Yoga. Via onderstaande kanalen informeren we je graag.

Nieuwsbrief

Uiteraard zijn wij ook erg benieuwd naar jouw ervaringen. Wil jij een review voor ons achterlaten?


Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met Femke op via:

info@karibuyoga.nl
06 - 505 39691