• 50+ Ouderen Yoga / Rug, Nek, Schouder Yoga
  Mindful Hatha Yoga - Mild
  Meditatie / Yoga Nidra

 •   

  Bel 06-505 39 691 

   

   

   

  DIRECT AANMELDEN PROEFLES

 • Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi

 • De yogastudio is gesloten t/m 9 februari 2021. Het online lesaanbod is uitgebreid.

  Update coronamaatregelen n.a.v. de persconferentie van 12 januari jl.

  Naar aanleiding van de persconferentie op 12 januari jl. is Karibu Yoga van 15 december t/m 9 februari gesloten en worden er geen lessen gegeven in de yogastudio. Het online lesaanbod hebben we daarom uitgebreid. 

  Cursisten met een maandabonnement kunnen onbeperkt deelnemen aan het online lesaanbod. Cursisten met een lessenkaart kunnen hun lessenkaart gebruiken of tijdelijk overstappen naar een online abonnement. Ook niet leden van de studio zijn van harte welkom om online yogalessen te volgen.  

  Heb je vragen over de sluiting, of de online lessen, neem gerust contact op via info@karibuyoga.nl of bel 06 -505 39691. Wij onderstrepen het belang van vitaliteit en welbevinden in deze periode en hopen daar met onze online yogalessen een bijdrage aan te kunnen blijven leveren. 

   

 • EXTRA Online Yogalessen. Blijf vitaal tijdens de lockdown. Online proefles mogelijk.

  Woensdag 20 januari 10.00 - 11.00 uur, direct aanmelden:
  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcqde6pqj0vG9btk07vLHYqBOXaBrKSo8tj

  Donderdag 21 januari 21.00 - 22.00 uur, direct aanmelden:
  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwpfuGvqTkjGd0CCTApWmNm9-4D0k_dO-qj

  VERVALLEN: Vrijdag 22 januari 10.00 - 11.00 uur, i.v.m. ziekte docent.
  EXTRA LES ZATERDAG 23 januari 9.00 - 10.00 uur - Docent Femke
  Direct aanmelden voor zaterdagles:
  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAvcu-gpjkiG9ZNbUU6GA-ClRa5fR779R8O

  Maandag 25 januari 10.00 - 11.00 uur, direct aanmelden:
  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZclcuusqj0qE9edIVYXCcof4AhgSsEPe_0q

  Dinsdag 26 januari 19.00 - 20.00 uur, direct aanmelden:
  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcofuCqqjkpG9VdUjJC-FY1gS9jWcSDoweM

  Woensdag 27 januari 10.00 - 11.00 uur, direct aanmelden:
  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcqde6pqj0vG9btk07vLHYqBOXaBrKSo8tj

  Na registratie ontvang je een email, op het door jouw opgegeven email adres. In deze mail staat een unieke link. Deze link klik je aan 15 minuten voor aanvang van de les en na een aantal keer doorklikken kom je terecht in de online les bij de betreffende docent. Heb je vragen over de aanmelding, of vragen n.a.v. de les, neem gerust contact op met info@karibuyoga.nl of 06 505 39691. We helpen je graag verder. 

   

   

 • Online Yoga Nidra maandag 8 februari 19.30 - 20.30 uur - Docent Femke

  Het valt niet altijd mee om jezelf staande te houden in de hedendaagse maatschappij. Yoga Nidra draagt bij aan een ontspannen staat van zijn, op fysiek en mentaal vlak. Yoga nidra bevordert je slaappatroon en houdt je scherp en vitaal. 

  Via onderstaande link meld je je aan. Je hoeft geen lid te zijn van Karibu Yoga om deel te nemen. De kosten zijn 10 euro, leden met een (online of studio) maandabonnement betalen 7,50 euro. De yoga nidra kan ook worden afgeschreven van de lessenkaart. 

  DIRECT AANMELDEN: 
   https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMlf--oqDMpG92IpLAXtjYOqoNGVb6bIb2c

  Na registratie ontvang je een email, op het door jouw opgegeven email adres. In deze mail staat een unieke link. Deze link klik je aan 15 minuten voor aanvang van de les en na een aantal keer doorklikken kom je terecht in de online les bij docent Femke. Heb je vragen over de aanmelding, neem gerust contact op met info@karibuyoga.nl of 06 505 39691. We helpen je graag verder. 

   

   

 • De 50+ yoga wordt aangepast aan de mogelijkheden van het ouder wordende lichaam en bevordert de vitaliteit van lichaam en geest. Tijdens de les is er veel aandacht voor het soepel houden van spieren en smeren van gewrichten. De les is uitermate geschikt voor mensen met artrose, osteoporose, slaapstoornissen, overgangsklachten, hoge bloeddruk, hartklachten en andere klachten omdat de yoga oefeningen de klachten verminderen. In de les wordt ook gewerkt met houdingen op de stoel. De deskundige docenten geven individuele begeleiding en persoonlijke aandacht. Meld je aan voor een proefles.

  Lees meer

 • Mindful hatha yoga is een vorm van yoga waarbij je op zoek gaat naar de balans tussen inspanning en ontspanning. De les kenmerkt zich door kleine zachte bewegingen, als ook wat meer actieve, krachtige houdingen. De beoefening binnen de eigen grenzen staat centraal. De adem is onlosmakelijk verbonden. Tijdens de les is ook aandacht voor meditatieve oefeningen en ontspanningsoefeningen. Lichamelijke klachten zoals rugpijn, nek- en schouderpijn, overgangsklachten, hoge bloeddruk, of spanningsklachten zoals hoofdpijn en slapeloosheid staan het doen van yoga niet in de weg. Yoga helpt juist om deze klachten te verminderen en lichaam en geest in balans te brengen. Je hoeft niet lenig te zijn of ervaring te hebben met yoga. Het kan zijn dat je liever eerst kennismaakt met een mildere of meer dynamische les, neem gerust contact op voor meer informatie. Je krijgt les van een erkend yogadocent in kleine groepjes, met persoonlijke aandacht en individuele begeleiding. Meld je aan voor een proefles.

  Lees meer

 • In India wordt gezegd dat de conditie van je ruggengraat je ware leeftijd is. Hoe oud voel jij je? In deze milde yogalessen bij  wordt veel aandacht besteed aan kleine oefeningen die de conditie van rug verbeteren en rug-, nek- en schouderklachten verminderen. Ook hoofdpijn klachten, of andere klachten die voortkomen uit rug-, nek- of schouders worden aangepakt. Deze vorm van yoga is ook uitermate geschikt voor in het bedrijfsleven.

  Rug-, nek- en schouderyoga kent ook vele voordelen op de werkvloer. Bedrijfsyoga reduceert het ziekteverzuim. Enerzijds gaan medewerkers zich vitaler voelen waardoor ze minder snel ziek worden, anderzijds heeft yoga ook een re-vitaliserende werking op mensen die zich ziek gemeld hebben. Bedrijfsyoga zorgt daarnaast ook voor een ontspannen werksfeer, een betere sociale omgangsvorm tussen medewerkers en een betere concentratie en heldere focus. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Lees meer

 • Wil je op een ontspannen manier je zwangerschap beleven en leren hoe je op ontspannen wijze kan bevallen? Afhankelijk van je verzekering krijg je de cursus (deels) vergoed omdat Karibu Yoga geregistreerd is bij de zorgverzekeraars met de zgn. AGB-code. In de cursus leer je alles over de verschillende fasen van de bevalling, lichaams- en baarhoudingen, adem- en ontspanningsoefeningen, de invloed van hormonen en de rol van de partner. Je kan ook deelnemen als je geen ervaring hebt met yoga. Ook zwangeren met bekkeninstabiliteit, rugpijn, hoge bloeddruk of andere klachten zijn welkom. De cursus wordt gegeven door een erkend zwangerschapsyoga docent. Je kan ook samen met je partner, je moeder of je vriendin(nen) komen of alleen een privé cursus volgen.

  Lees meer

 • Ouder - kind yoga en kinderyoga brengt plezier, ontspanning en creativiteit. Het zelfvertrouwen, lichaamsbesef en zelfbewustzijn neemt  toe. Eventuele klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, slaapproblemen, bedplassen of spanningsklachten kunnen sterk verminderen. De ouder - kind yoga en kinderyoga bij Karibu Yoga wordt verzorgd door Ilse Uitdehaag van Kidsbalanz. Kijk voor actuele data en tijdstippen op de website van Kidsbalanz.

   

  Lees meer