• 50+ Ouderen Yoga / Rug, Nek, Schouder Yoga
  Mindful Hatha Yoga - Mild
  Meditatie / Yoga Nidra

 •   

  Bel 06-505 39 691 

   

   

   

  DIRECT AANMELDEN PROEFLES € 5

 • Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi

 • Corona Virus

  In navolging van de persconferentie van 15 maart jl. en daarop volgende berichtgeving hebben wij gehoor gegeven aan de oproep van het ministerie dat o.a. alle eet- en drinkgelegenheden, maar ook sauna's en sportscholen vanaf zondag 15 maart 18.00 gesloten worden en mensen gepaste afstand van elkaar dienen te houden. De huidige maatregelen gelden op dit moment tot 1 september a.s. Wij houden verdere berichtgeving nauwlettend in de gaten en eventuele veranderingen communiceren wij via persoonlijk via de app verzendlijsten, nieuwsbrief, Facebook en website. Voor nu hopen wij op je begrip. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op met eigenaresse Femke Kroonen via info@karibuyoga.nl of 06 505 39691. Een goede gezondheid gewenst voor jou en je naasten!

 • NIEUW Buiten Yoga Specials

  Zoek jij een vorm van yoga waarbij je jezelf mag zijn?  Je bent ook van harte welkom tijdens onze buiten Yoga specials. De ervaren docenten van Karibu Yoga nemen je mee op pad voor een inspirerende yoga wandeling met yoga oefeningen, adem- en ontspanningsoefeningen. Volg je liever een mindful hatha yoga les buiten? Dat kan ook. De buitenlucht en de natuur nodigen je uit om in het moment aanwezig te zijn, waar te nemen en dat wat zich aandient in yogahoudingen te laten zijn. Meer informatie vind je op de pagina buiten Yoga specials. In het kalender overzicht zie je wanneer de specials worden aangeboden en je kan je ook direct aanmelden, klik hier. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, via info@karibuyoga.nl of 06 505 39691. 

 • Online Yoga lessen

  Klik hier en meld je aan voor de online yogalessen.

  Op verzoek van vele starten we per 1 april online yogalessen. We beseffen dat deze lessen de reguliere lessen niet vervangen, maar graag onderzoeken we deze nieuwe manier van lesgeven en met elkaar in verbinding staan. De lessen worden per 1 april aangeboden op verschillende tijdstippen. We proberen het aanbod voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken, en het ook te laten passen binnen onze eigen veranderende situatie. Kijk snel op het lesrooster, welk tijdstip bij jou past en meld je aan via de URL link. NB. De lessen zijn ook toegankelijk voor niet-leden van Karibu Yoga, meld je dan aan via info@karibuyoga.nl of bel 06 505 39 691. Karibu!

  Wil jij een dagelijkse yoga oefening of inspiratie ontvangen van Karibu Yoga? Meld je aan via bovenstaande gegevens. 

 • De 50+ yoga wordt aangepast aan de mogelijkheden van het ouder wordende lichaam en bevordert de vitaliteit van lichaam en geest. Tijdens de les is er veel aandacht voor het soepel houden van spieren en smeren van gewrichten. De les is uitermate geschikt voor mensen met artrose, osteoporose, slaapstoornissen, overgangsklachten, hoge bloeddruk, hartklachten en andere klachten omdat de yoga oefeningen de klachten verminderen. In de les wordt ook gewerkt met houdingen op de stoel. De deskundige docenten geven individuele begeleiding en persoonlijke aandacht. Meld je aan voor een proefles.

  Lees meer

 • Mindful hatha yoga is een vorm van yoga waarbij je op zoek gaat naar de balans tussen inspanning en ontspanning. De les kenmerkt zich door kleine zachte bewegingen, als ook wat meer actieve, krachtige houdingen. De beoefening binnen de eigen grenzen staat centraal. De adem is onlosmakelijk verbonden. Tijdens de les is ook aandacht voor meditatieve oefeningen en ontspanningsoefeningen. Lichamelijke klachten zoals rugpijn, nek- en schouderpijn, overgangsklachten, hoge bloeddruk, of spanningsklachten zoals hoofdpijn en slapeloosheid staan het doen van yoga niet in de weg. Yoga helpt juist om deze klachten te verminderen en lichaam en geest in balans te brengen. Je hoeft niet lenig te zijn of ervaring te hebben met yoga. Het kan zijn dat je liever eerst kennismaakt met een mildere of meer dynamische les, neem gerust contact op voor meer informatie. Je krijgt les van een erkend yogadocent in kleine groepjes, met persoonlijke aandacht en individuele begeleiding. Meld je aan voor een proefles.

  Lees meer

 • In India wordt gezegd dat de conditie van je ruggengraat je ware leeftijd is. Hoe oud voel jij je? In deze milde yogalessen bij  wordt veel aandacht besteed aan kleine oefeningen die de conditie van rug verbeteren en rug-, nek- en schouderklachten verminderen. Ook hoofdpijn klachten, of andere klachten die voortkomen uit rug-, nek- of schouders worden aangepakt. Deze vorm van yoga is ook uitermate geschikt voor in het bedrijfsleven.

  Rug-, nek- en schouderyoga kent ook vele voordelen op de werkvloer. Bedrijfsyoga reduceert het ziekteverzuim. Enerzijds gaan medewerkers zich vitaler voelen waardoor ze minder snel ziek worden, anderzijds heeft yoga ook een re-vitaliserende werking op mensen die zich ziek gemeld hebben. Bedrijfsyoga zorgt daarnaast ook voor een ontspannen werksfeer, een betere sociale omgangsvorm tussen medewerkers en een betere concentratie en heldere focus. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Lees meer

 • Tieneryoga is een prachtige combinatie van yoga en dans. Je beweegt vloeiend en ritmisch op populaire muziek en ervaart tegelijkertijd ook rust, kalmte en ontspanning. Met tieneryoga versterk je je spieren, waardoor je kracht toeneemt en conditie verbeterd wordt. Yogahoudingen en ademhalings- en ontspanningsoefeningen bevorderen je flexibiliteit en zorgen ervoor dat je tot rust komt. Je bent van harte welkom om samen met je vriendin een proefles te komen volgen. Meld je aan via info@karibuyoga.nl 

  Lees meer

 • Wil je op een ontspannen manier je zwangerschap beleven en leren hoe je op ontspannen wijze kan bevallen? Afhankelijk van je verzekering krijg je de cursus (deels) vergoed omdat Karibu Yoga geregistreerd is bij de zorgverzekeraars met de zgn. AGB-code. In de cursus leer je alles over de verschillende fasen van de bevalling, lichaams- en baarhoudingen, adem- en ontspanningsoefeningen, de invloed van hormonen en de rol van de partner. Je kan ook deelnemen als je geen ervaring hebt met yoga. Ook zwangeren met bekkeninstabiliteit, rugpijn, hoge bloeddruk of andere klachten zijn welkom. De cursus wordt gegeven door een erkend zwangerschapsyoga docent. Je kan ook samen met je partner, je moeder of je vriendin(nen) komen of alleen een privé cursus volgen.

  Lees meer

 • Ouder - kind yoga en kinderyoga brengt plezier, ontspanning en creativiteit. Het zelfvertrouwen, lichaamsbesef en zelfbewustzijn neemt  toe. Eventuele klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, slaapproblemen, bedplassen of spanningsklachten kunnen sterk verminderen. De ouder - kind yoga en kinderyoga bij Karibu Yoga wordt verzorgd door Ilse Uitdehaag van Kidsbalanz. Kijk voor actuele data en tijdstippen op de website van Kidsbalanz.

   

  Lees meer