• 50+ Ouderen Yoga / Rug, Nek, Schouder Yoga
  Mindful Hatha Yoga - Mild
  Meditatie / Yoga Nidra

 •   

  Bel 06-505 39 691 

   

   

   

  DIRECT AANMELDEN PROEFLES € 5

 • Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  Yoga is the perfect opportunity to be curious about who you are - J. Crandell

 • Yoga special Yoga & Dans

  Verras jezelf!

  Ervaar de unieke combinatie van verstilling, kracht en levenslust die ontstaat wanneer je yoga, dans en muziek samenvoegt.

  Tijdens de yoga special Yoga & Dans combineer je houdingen uit de yoga en bewegingen en passen uit de danswereld met elkaar. Dit alles uitgevoerd op muziek. Jose Smulders nodigt je uit om bewust in het moment aanwezig te zijn en verbinding te leggen met jezelf. Daarnaast kan het een meditatieve werking hebben. Je beweegt binnen jouw mogelijkheden en je onderzoekt wat de beweging met jou doet. De kosten zijn 25 euro p.pers en er wordt gewerkt met een maximale groepsgrootte van 10 pers. 

  Yoga of danservaring is niet vereist, leeftijd speelt geen rol.

  Data en tijden incl. thee en iets lekkers:

  Zondag 17 februari 10.00 – 12.00

  Zondag 14 april 10.00 – 12.00

  Zondag 16 juni 10.00 – 12.00

  Direct aanmelden kan via info@karibuyoga.nl of meld je aan via het aanmeldformulier.