• Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi

 • De Yoga Specials van Karibu Yoga

  Tijdens de Corona crisis organiseert Karibu Yoga verschillende buiten yoga specials. In de agenda vind je de dagen waarop de specials georganiseerd zijn. Wil je meer lezen over de verschillende buiten specials, klik dan hier

   

  Karibu Yoga organiseert gedurende het jaar een aantal Yoga Specials. In de agenda kan je zien, welke specials we organiseren.

  Tijdens een Yoga Special wordt er een bepaald thema in de yoga verder uitgediept, of kan je kennismaken met een nieuw thema. Daarbij kan gedacht worden aan: yogahoudingen voor rug, nek en schouders, reduceren van slaapstoornissen of spanningsklachten, yoga voor ouder en kind, leren stilzitten, mala's en mudra's. De yoga specials worden soms georganiseerd in samenwerking met vak gerelateerde specialisten.

  Een Yoga Special kent een beperkt aantal deelnemers omdat we persoonlijke aandacht belangrijk vinden. Eerdere Yoga Specials waren allemaal volgeboekt. Op het moment dat een Yoga Special is aangekondigd op de website, kan je aanmelden. Klik in de menubalk om meer uitgebreide informatie te lezen over de Yoga Special van jouw keuze.

  Enkele reacties van deelnemers aan de special:

  "Een heerlijke verwenmiddag, waarin ik ook veel informatie heb gekregen. Een juiste balans tussen leerzaam en ontspannen" - Yoga Special Slapen.

  "Mijn handen voelen aan als nieuw, zo zacht. Ik voelde de energie door mijn lichaam stromen, toen ik de hand mudra gedaan had" - Yoga Special Handen

  "Ik ben zo blij met mijn zelfgemaakt Mala. De kleur van de verschillende stenen is prachtig. Nu kan ik thuis ook een echt Japa meditatie doen" - Yoga Special Mala