• Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi

 • Zomerlessen 2021

  De hele maand juni, juli en augustus t/m 3 september organiseren we zomerlessen.

  Via het Momoyoga online-inschrijfsysteem kan je jezelf eenmalig inschrijven en aanmelden voor deze lessen. 

  Een losse les bedraagt 13.50 euro, een 5 lessenkaart 65 euro en een 10 lessenkaart 125 euro geldig t/m 3 september 2021. Je betaalt de les bij inschrijving. Mocht je alsnog niet deel kunnen nemen, dan kan je deze les tijdens de reguliere lessen van september t/m december inhalen als er plek is. Mocht je reeds een betaling gedaan hebben voor de maand juni, stuur Femke dan een mail via info@karibuyoga.nl. Er kan geen verrekening plaatsvinden met de betalingen via het online inschrijfsysteem, uiteraard krijg je wel je reeds eerder betaalde geld retour gestort. 

  De zomerlessen gaan door vanaf 4 personen. Heb je je ingeschreven voor een les en is er onvoldoende animo dan krijg je uiteraard je geld terug. We weten nog niet precies wanneer we open kunnen, maar we gaan ervan uit dat we ergens in juni open kunnen. 

  Op 21 juni bepalen wij welke lessen in juni doorgang kunnen vinden. Als er lessen zijn met onvoldoende aanmeldingen zullen deze uit het aanbod verdwijnen. En op 23 juli bepalen we welke lessen in augustus doorgang kunnen vinden. Zijn er te weinig aanmelding voor bepaalde lessen dan krijg je je geld terug en laten we weten in welke overige lessen er nog plek is. Je kan je wel lastminute in blijven schrijven voor de lessen die op het rooster in het Momoyoga online systeem staan. 

  Eigenlijk gaan wij er vanuit dat jullie allemaal staan te popelen en dat we extra lessen op moeten gaan nemen in het zomerrooster. Heb je vragen? Neem dan contact op via info@karibuyoga.nl of bel of app Femke via 06 505 39691

 • Datum Tijdstip soort les Docent