• 50+ Ouderen Yoga / Rug, Nek, Schouder Yoga
  Mindful Hatha Yoga - Mild
  Meditatie / Yoga Nidra

 •   

  Bel 06-505 39 691 

   

   

   

  DIRECT AANMELDEN PROEFLES € 5

 • Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  Yoga is the perfect opportunity to be curious about who you are - J. Crandell

 • Toelichting Tarieven

  Maandabonnement

  Het maandabonnement geeft recht op 4 lessen per maand. In principe kies je voor een vast tijdstip waarop je les volgt. Indien je een keer niet kan, kan je ruilen met een ander tijdstip, mits er ruimte is op dit tijdstip. Je kan de les 1 maand lang inhalen. Daarna komt het recht op inhalen te vervallen. Je kan je tot 24 uur vooraf afmelden. Daarna vervalt het recht op inhalen.

  Je kan het maandabonnement in verschillende tijdsvlakken betalen. Hoe groter de periode, hoe goedkoper de prijs per les. Op aanvraag kan je het maandabonnement voor een bepaalde periode bevriezen, bijv. in geval langdurige vakantie of ziekte.

  Maandabonnement onbeperkt

  Met het onbeperkt maandabonnement kan je zo veel lessen volgen als je wilt. De vaste lessen die je aangeeft zijn zo ie zo gegarandeerd. Andere lessen zijn mogelijk op basis van beschikbaarheid.

  Je kan het onbeperkt maandabonnement in verschillende tijdsvlakken betalen. Hoe groter de periode, hoe goedkoper de prijs per les. Op aanvraag kan je het maandabonnement voor een bepaalde periode bevriezen, bijv. in geval langdurige vakantie of ziekte.

  10 lessenkaart

  De 10 lessenkaart geeft recht op 10 lessen in 3 of 4 maanden, afhankelijk van de kaart die je kiest. In principe kies je voor een vast tijdstip waarop je les volgt. Indien je een keer niet kan, kan je ruilen met een ander tijdstip, mits er ruimte is op dit tijdstip. Je kan tot 24 uur voorafgaand aan de les afmelden. Indien je niet afmeld, strepen we een les van de kaart omdat we een mat voor je hebben vrijgehouden. Niet afgenomen lessen kunnen worden meegenomen naar een volgende kaart, of mogen bij overgang naar een maandabonnement nog 2 maanden lang ingehaald worden.

  Proefles

  Je kan je vooraf aanmelden voor een proefles. Wil je na de proefles nog even verder oriënteren? Dan kan je eenmalig, geheel vrijblijvend een proefabonnement afnemen voor 1 maand en daarna je keuze maken.