• 50+ Ouderen Yoga / Rug, Nek, Schouder Yoga
  Mindful Hatha Yoga - Mild
  Meditatie / Yoga Nidra

 •   

  Bel 06-505 39 691 

   

   

   

  DIRECT AANMELDEN PROEFLES € 5

 • Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi

 • Toelichting Tarieven

  Toelichting tijdelijke tarief verhoging Coronamaatregelen

  De huidige coronamaatregelen hebben ingrijpende gevolgen op de manier van lesgeven in de yogastudio. Het vraagt o.a. een aangepast lesrooster, conform het nieuwe nu, waarbij in ieder geval ook de 1,5 meter regel in acht wordt genomen. Het vraagt meer uitgebreide hygiene maatregelen en meer administratieve organisatie. De maatregelen betekenen concreet dat we max. 6 cursisten per les toe kunnen laten. Met pijn is ons hart, maar wel noodzakelijk om het voortbestaan van Karibu Yoga te kunnen garanderen, is daarom besloten tot een tijdelijke tariefswijziging, ingaande per 1 juli 2020. Echter, we willen de trouwe leden van Karibu Yoga graag ook bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun, liefdevolle aandacht en betrokkenheid van de afgelopen maanden. Daarom bieden we onze trouwe yogi's in de maanden juli en augustus korting aan conform het oude tarief. (zie hierboven de meer uitgebreide toelichting).

  Maandabonnement

  Het maandabonnement geeft recht op 4 lessen per maand. In principe kies je voor een vast tijdstip waarop je les volgt. Indien je een keer niet kan, kan je ruilen met een ander tijdstip, mits er ruimte is op dit tijdstip. Vanwege de coronamaatregelen is ruilen momenteel beperkter. Je kan de les 3 maanden lang inhalen, mits je je lidmaatschap niet hebt beeindigd. Daarna komt het recht op inhalen te vervallen. Je kan je tot 24 uur vooraf afmelden. Daarna vervalt het recht op inhalen.

  Op aanvraag kan je het maandabonnement voor een bepaalde periode bevriezen, bijv. in geval langdurige vakantie of ziekte.

  Maandabonnement onbeperkt

  Met het onbeperkt maandabonnement kan je zo veel lessen volgen als je wilt. De vaste lessen die je aangeeft zijn gegarandeerd. Andere lessen zijn mogelijk op basis van beschikbaarheid.

  Op aanvraag kan je het maandabonnement voor een bepaalde periode bevriezen, bijv. in geval langdurige vakantie of ziekte.

  10 lessenkaart

  De 10 lessenkaart geeft recht op 10 lessen in 3 of 4 maanden, afhankelijk van de kaart die je kiest. In principe kies je voor een vast tijdstip waarop je les volgt. Indien je een keer niet kan, kan je ruilen met een ander tijdstip, mits er ruimte is op dit tijdstip en de huidige coronamaatregelen in acht nemend. Je kan tot 24 uur voorafgaand aan de les afmelden. Indien je niet afmeldt, strepen we een les van de kaart omdat we een mat voor je hebben vrijgehouden. Niet afgenomen lessen kunnen worden meegenomen naar een volgende kaart, of mogen bij overgang naar een maandabonnement nog 2 maanden lang ingehaald worden.

  Proefles

  Je kan je vooraf aanmelden voor een proefles. Wil je je na de proefles nog even verder oriënteren? Dan kan je eenmalig, geheel vrijblijvend een proefabonnement afnemen voor 1 maand en daarna je keuze maken.

  Toelichting tarieven Zomerlessen

  Kosten zomerles
  Een losse zomerles kost 15 euro, kijk voor 4x per maand, of onbeperkte deelname aan de lessen op de tarieven pagina.

  KORTING VOOR ALLE LEDEN VAN KARIBU IN DE ZOMERMAANDEN JULI EN AUGUSTUS ALS DANK VOOR ALLE STEUN!

  KORTING ZOMERLESSEN Maandabonnementhouders van Karibu Yoga kunnen als dank voor alle steun in de afgelopen maanden voor 46 euro per maand 4 lessen volgen of 8 lessen voor 92 euro. Deze lessen mogen ingedeeld worden over de maanden juli en augustus.
  KORTING ZOMERLESSEN Maandabonnementhouders onbeperkt kunnen als dank voor alle steun in de afgelopen maanden voor 77 euro per maand, of voor 145 euro voor 2 maanden onbeperkt les volgen in juli en augustus.
  KORTING ZOMERLESSEN Lessenkaarthouders mogen hun huidige strippenkaart opmaken aan de zomerlessen. Bij aanschaf van een nieuwe lessenkaart in juli ontvang je 10 euro korting, bij aanschaf van een nieuwe lessenkaart in augustus 5 euro. De nieuwe kaart gaat uiteraard pas in als de oude kaart vol is.  

  Uiteraard kan ook gewoon los per les betaald worden. Alle lessen worden vooraf betaald of afgestreept van de kaart. Kijk voor meer informatie bij tarieven.