• Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi

 • Toelichting Tarieven, Afmelden en Inhalen

  Toelichting tijdelijke tarief verhoging Coronamaatregelen

  De huidige coronamaatregelen hebben ingrijpende gevolgen op de manier van lesgeven in de yogastudio. Het vraagt o.a. een aangepast lesrooster, conform het nieuwe nu, waarbij in ieder geval ook de 1,5 meter regel in acht wordt genomen. Het vraagt meer uitgebreide hygiene maatregelen en meer administratieve organisatie. De maatregelen betekenen concreet dat we max. 6 cursisten per les toe kunnen laten. Met pijn is ons hart, maar wel noodzakelijk om het voortbestaan van Karibu Yoga te kunnen garanderen, is daarom besloten tot een tijdelijke tariefswijziging, ingaande per 1 juli 2020. 

  Maandabonnement

  Het maandabonnement geeft recht op 4 lessen per maand. In principe kies je voor een vast tijdstip waarop je les volgt. Indien je een keer niet kan, kan je ruilen met een ander tijdstip, mits er ruimte is op dit tijdstip. Vanwege de coronamaatregelen is ruilen momenteel beperkter. Je kan te allen tijden deelnemen aan de online lessen. Je dient je hiervoor apart aan te melden via de website. Je kan de les 3 maanden lang inhalen, mits je je lidmaatschap niet hebt beeindigd. Daarna komt het recht op inhalen te vervallen. Je kan je tot 48 uur vooraf afmelden. Na 48 uur vervalt het recht op inhalen.

  Op aanvraag kan je het maandabonnement voor een bepaalde periode bevriezen, bijv. in geval langdurige vakantie of ziekte.

  Maandabonnement onbeperkt

  Met het onbeperkt maandabonnement kan je zo veel lessen volgen als je wilt. De vaste lessen die je aangeeft zijn gegarandeerd. Andere lessen zijn mogelijk op basis van beschikbaarheid. Voor 10 euro extra kan je ook nog onbeperkt online lessen volgen. 

  Op aanvraag kan je het maandabonnement voor een bepaalde periode bevriezen, bijv. in geval langdurige vakantie of ziekte.

  10 lessenkaart

  De 10 lessenkaart geeft recht op 10 lessen in 3 of 4 maanden, afhankelijk van de kaart die je kiest. In principe kies je voor een vast tijdstip waarop je les volgt. Indien je een keer niet kan, kan je ruilen met een ander tijdstip, mits er ruimte is op dit tijdstip en de huidige coronamaatregelen in acht nemend. Je kan te allen tijden deelnemen aan de online lessen. Je dient je hiervoor aan te melden via de website. Je kan tot 48 uur voorafgaand aan de les afmelden. Indien je niet afmeldt, strepen we een les van de kaart omdat we een mat voor je hebben vrijgehouden. Niet afgenomen lessen kunnen worden meegenomen naar een volgende kaart, of mogen bij overgang naar een maandabonnement nog 2 maanden lang ingehaald worden.

  Online lessen

  Je kan naast de reguliere lessen in de studio, ook losse online lessen volgen. Je betaalt deze lessen dan apart. Je kan je abonnement ook uitbreiden voor 15 euro extra per maand kan je naast de wekelijkse studio les, ook onbeperkt online lessen volgen. Kan je een keer niet inhalen in de studio, dan mag de les online inhalen. 

  Proefles

  Je kan je vooraf aanmelden voor een proefles. Wil je je na de proefles nog even verder oriënteren? Dan kan je eenmalig, geheel vrijblijvend een proefabonnement afnemen voor 1 maand en daarna je keuze maken.