• 50+ Ouderen Yoga / Rug, Nek, Schouder Yoga
  Mindful Hatha Yoga - Mild
  Meditatie / Yoga Nidra

 •   

  Bel 06-505 39 691 

   

   

   

  DIRECT AANMELDEN PROEFLES

 • Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi

 • Tieneryoga

  Vloeiend en ritmisch bewegen op populaire muziek en ook rust, kalmte en ontspanning ervaren. Met tieneryoga versterk je je spieren, waardoor je kracht toeneemt en conditie verbeterd wordt. Yogahoudingen en ademhalings- en ontspanningsoefeningen bevorderen je flexibiliteit en zorgen ervoor dat je tot rust komt. Je kan, samen met je vriendin, een proefles volgen voor 5 euro p.p.

  De Data en Mogelijkheden
  Heb je interesse in de tieneryoga, stuur dan een mail naar info@karibuyoga.nl en vraag naar data en lestijden. 

  Voor wie?
  Tieneryoga is voor tieners van 12 t/m 17 - 18 jaar. Yoga ervaring is niet vereist. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Er wordt gewerkt met kleine groepen van max. 8 - 10 personen zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor iedereen. 

  De Yogales
  Elke les begint met rustig bij jezelf te komen, door aandacht te besteden aan de ademhaling. Daarna volgen er asana’s (houdingen) uit de hatha yoga. De houdingen zijn niet alleen fijn om te doen, maar brengen je daadwerkelijk in contact met je lichaam, waardoor je zelfvertrouwen groter wordt en je lekkerder in je vel komt te zitten. Door je tijdens de houdingen op de ademhaling te concentreren, kom je los van de gedachten die door je hoofd gaan. Hier word je kalm en rustig van en leer je beter om te gaan met je emoties. Soms komt duo yoga aan bod. Dit zijn oefeningen die je met z'n tweeën doet, waarbij alles draait om samenwerken, verbinding maken en vertrouwen. De tieners leren ook een yogadans. Hierbij wordt er vloeiend en ritmisch bewogen vanuit de ene asana naar de andere asana. Dit wordt ondersteund door populaire muziek. Een echte workout voor tieners! De les wordt rustig afgebouwd en eindigt met een eindontspanning. De oefeningen versterken de spieren, waardoor je kracht toeneemt en conditie verbeterd wordt. Daarnaast verhogen de yogahoudingen je flexibiliteit en ontspannen je lichaam. Het mooie van yoga is, het is niet prestatiegericht!

  Goed om te weten
  Het is prettig om 5 -10 minuten voor de les aanwezig te zijn. Inhoudelijk overleg over de les of tiener vindt plaats via Jose Smulders de tieneryogadocent. Aan- en afmelden, betalingen en administratieve zaken gaan via info@karibuyoga.nl. Ouders kunnen eventueel op hun tieners wachten in een wachtruimte met wifi-verbinding.