• 50+ Ouderen Yoga / Rug, Nek, Schouder Yoga
  Mindful Hatha Yoga - Mild
  Meditatie / Yoga Nidra

 •   

  Bel 06-505 39 691 

   

   

   

  DIRECT AANMELDEN PROEFLES € 5

 • Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi

 • Partners van Karibu Yoga

  oktober 2, 2015 | admin
 • VoetReflexPlusBreda

  Sinds 2015 werkt Bianc Schnater met veel toewijding en plezier in haar eigen praktijk VoetReflexPlus in Breda. VoetreflexPlus therapie is een combinatie van westerse reflexzones en Chinese acupunctuurpunten en meridianen. Het is een holistische en veilige methode, die het herstellend vermogen van het lichaam en de geest stimuleert. In 2018 is Bianc gestart met speciale voetreflex behandelingen i.c.m. de yogalessen bij Karibu Yoga. Cursisten van Karibu Yoga kunnen tegen een speciale korting van 20% op specifieke dagen een voetreflex behandeling ontvangen met persoonlijk advies. Een behandeling van 30 minuten kost slechts 28 euro. Bianc is ook gespecialiseerd in ondersteuning bij klachten en/of aandoeningen en meer uitgebreide behandelingen geeft zij ook in haar eigen praktijk. Meer informatie is te vinden op haar website of Facebookpagina

   

   

 • Kracht van Schoonheid - Eva-Maria Velmans

  Goede verzorging geeft zelfvertrouwen en zelfvertrouwen geeft kracht.  Als erkend schoonheidsspecialist werkt Eva-Maria vanuit haar praktijk Kracht van Schoonheid in Breda. Samen met jou als klant, werkt ze aan huidverbetering met gezichts- en lichaamsbehandelingen in stilte, persoonlijke aandacht en 100% biologische Dr. Hauschka Cosmetica. Haar passie is pure schoonheid die zicht toont als innerlijke en uiterlijke schoonheid in balans zijn. Eva-maria biedt cursisten van Karibu Yoga regelmatig een leuke aanbieding. Kijk op haar website voor meer informatie.

   

 • Fysio Exact

  Bij Fysio Exact richten we ons op de oorzaak van je klachten. Alles in ons lichaam heeft een bepaalde bewegelijkheid zoals bijvoorbeeld: spieren, organen, gewrichten of zenuwen. Soms hebben bepaalde structuren niet de bewegelijkheid die ze zouden moeten hebben waardoor je compensatie gedrag krijgt van het lichaam en op den duur bewegingsbeperkingen of pijn.  We behandelen het hele lichaam door middel van fysiotherapeutische en osteopatische technieken, hierdoor hebben we invloed op het zelf-herstellend vermogen van het lichaam.