• 50+ Ouderen Yoga / Rug, Nek, Schouder Yoga
  Mindful Hatha Yoga - Mild
  Meditatie / Yoga Nidra

 •   

  Bel 06-505 39 691 

   

   

   

  DIRECT AANMELDEN PROEFLES

 • Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi

 • Karibu Yoga

  KARIBU oftewel WELKOM! Leuk dat je geïnteresseerd bent in Karibu Yoga. KARIBU betekent WELKOM in het Swahili. Tijdens mijn verblijf in Tanzania heb ik oprechte aandacht en gastvrijheid ervaren. Ik heb mijn studio zo genoemd omdat in mijn ogen iedereen welkom is om het pad van yoga te bewandelen. Je bent zo mooi jezelf! Leeftijd, lichamelijke of geestelijke klachten, blessures of culturele achtergrond staan het doen van yoga niet in de weg. Ze kunnen juist een meerwaarde zijn in de zoektocht naar je ware zelf. 

  In mijn ogen leert yoga je met oprechte aandacht en bewustwording kijken naar de wereld om je heen en naar jezelf. Ik geniet elke dag van dit bewustwordingsproces. Met vallen en opstaan, kom ik steeds een stukje dichter bij mezelf. Ik houd van oprechte aandacht en echt contact. Daarnaast vind ik het heerlijk om ruimte te geven aan (persoonlijke) ontwikkelingsprocessen. 

  Ik ben getrouwd met een liefdevolle man en samen hebben we 2 prachtige kinderen. Mijn gezin laat me elke dag weer zien hoe fijn het is om te leven in het 'nu'. Naast yoga heb ik een passie voor reizen en koken. Mijn CV laat zien dat ik een opleiding HBO communicatie afgerond heb en een Master in Social en Cultural Anthropology heb behaald. Ik heb diverse leidinggevende functies gehad. Tegelijkertijd zijn yoga en de advaita vedanta een steeds belangrijker pad in mijn leven geworden. Dit heeft me ertoe gebracht om mijn droom te verwezenlijken en Karibu Yoga op te richten. 

  Namsté,
  Femke Hol - Eigenaar

  Yoga Opleiding
  2015 Erkend Yogadocent VYN 4-jarige opleiding - Samsara met specialisatie in:
  - Yoga voor ouderen
  - Yoga voor rug-, nek- en schouderklachten
  - Energieleer, elementen en meridianen
  - Anatomie en Asana's

  2013 Gespecialiseerde Zwangerschapsyogadocent - Samsara (erkend door Vereniging Yogadocenten Nederland VYN)

  2012 Opleiding Hatha Yogadocent - Astrid van Dam

  2007 Opleiding Integrale Hatha Yogadocent - Karin Meulink 

  Yoga Werkervaring
  2015 Coördinator Samsara Congressen
  2014 Eigenaar Karibu Yoga
  2014 Samsara Zwangerschapsyoga Congres
  2012 Bedrijfsyoga Hogeschool Rotterdam
  2012 Mindful Yoga Wijkgebouw Rotterdam Oude Noorden
  2012 Yogadocent Astrid van Dam
  2007 Yogadocent Villa Yoga