• Karibu Yoga

  KARIBU oftewel WELKOM! Leuk dat je geïnteresseerd bent in Karibu Yoga. KARIBU betekent WELKOM in het Swahili. Tijdens mijn verblijf in Tanzania heb ik oprechte aandacht en gastvrijheid ervaren. Ik heb mijn studio zo genoemd omdat in mijn ogen iedereen welkom is om yoga te integreren in zijn / haar leven. Je bent zo mooi jezelf! Leeftijd, lichamelijke of geestelijke klachten, blessures of culturele achtergrond staan de beleving van yoga niet in de weg. Ze kunnen juist een meerwaarde zijn in de (her) kenning naar het Zelf. 

  In mijn ogen leert yoga je met oprechte aandacht en bewustwording kijken naar de wereld om je heen en naar jezelf. Ik geniet elke dag van dit bewustwordingsproces. Met vallen en opstaan, kom ik steeds een stukje dichter bij mezelf. Ik houd van oprechte aandacht en echt contact. Daarnaast vind ik het heerlijk om ruimte te geven aan (persoonlijke) ontwikkelingsprocessen.

  Ik ben moeder van Noah en Nila en zij laten mij dagelijks het hier en nu ervaren. Samen met mijn vriend, zijn kinderen en onze hond is het regelmatig een bruisende bol. We houden van samen koken, eten, tuinieren, buiten zijn en zelf heb ik een passie voor reizen. Mijn CV laat zien dat ik een opleiding HBO communicatie afgerond heb en een Master in Social en Cultural Anthropology heb behaald. Ik heb diverse leidinggevende functies gehad. Tegelijkertijd zijn yoga en de advaita vedanta een steeds belangrijker pad in mijn leven geworden. Dit heeft me ertoe gebracht om mijn droom te verwezenlijken en Karibu Yoga op te richten.

  Namsté,
  Femke Kroonen - Eigenaresse

  Yoga Opleiding
  2015 Erkend Yogadocent VYN 4-jarige opleiding - Samsara met specialisatie in:
  - Yoga voor ouderen
  - Yoga voor rug-, nek- en schouderklachten
  - Energieleer, elementen en meridianen
  - Anatomie en Asana's

  2013 Gespecialiseerde Zwangerschapsyogadocent - Samsara (erkend door Vereniging Yogadocenten Nederland VYN)

  2012 Opleiding Hatha Yogadocent - Astrid van Dam

  2007 Opleiding Integrale Hatha Yogadocent - Karin Meulink

  Yoga Werkervaring
  2015 Coördinator Samsara Congressen
  2014 Eigenaar Karibu Yoga
  2014 Samsara Zwangerschapsyoga Congres
  2012 Bedrijfsyoga Hogeschool Rotterdam
  2012 Mindful Yoga Wijkgebouw Rotterdam Oude Noorden
  2012 Yogadocent Astrid van Dam
  2007 Yogadocent Villa Yoga