• Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi

 • Ouder-Kind Yoga Special

  In open aandacht samen met je kind plezier maken, verbinden, ontdekken, voelen en op elkaar vertrouwen. Tijdens deze ontspannen ouder-kind yoga special leer je lichaamshoudingen, adem- en ontspanningsoefeningen en massagetechnieken die je ook samen thuis kan doen. Een heerlijke verwenochtend voor jullie samen. De yoga special wordt gegeven en georganiseerd door erkend kinderyogadocent Ilse Uitdehaag van Kidsbalanz.

  De special wordt iedere laatste zondag van de maand gegeven en is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De kosten zijn 15 euro voor ouder en kind samen. De inloop is vanaf  10.00 uur, start 10.15 - 11.15 uur. Na afloop kan je biologisch sapje / kopje thee blijven drinken met een lekkernij.

  Opa's en oma's zijn van harte welkom met hun kleinkind. Je kan ook komen met je neefje of nichtje of met het hele gezin. Yoga ervaring is niet nodig. Elke maand organiseren we een ouder -kind yogaspecial. De actuele data staan in de agenda. Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk, er zijn maximaal 6 koppel plekken beschikbaar, aanmelden.

  Wil je meer weten over kinderyoga, peuteryoga of tieneryoga? Neem dan contact op.