• Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi

 • Online Yogales

  Vanaf 7 juni vragen wij om je via het Momoyoga online registratiesysteem in te schrijven voor de online Zoom lessen. In dit registratiesysteem vind je de juiste data en tijdstippen en ook de juiste link per les met de meeting code en het password. Je kan via het systeem per les betalen, of een maandabonnement 1x per week online afnemen of een onbeperkt maandabonnent.

  De hele maand juni en juli is er les op maandag, woensdag en vrijdagochtend om 9.30 uur en elke dinsdagavond om 20.00 uur. In de maand augustus gaan we offline en per september is er iedere woensdag- en vrijdagochtend en online les om 10.00 uur en elke dinsdagavond om 20.00 uur. De online lessen zijn ook te combineren met een wekelijkse vaste les in de studio.

  De huidige Corona maatregelen vragen om een andere manier van mee bewegen met de dagelijkse werkelijkheid. Naast de reguliere lessen in de yogastudio geven we daarom online yogalessen. De lessen worden gegeven door eigenaresse Femke Kroonen. De ervaring van de afgelopen maanden leert, dat beoefenaars het fijn vinden, in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen bewegen. Ze kunnen zich beter concentreren, voelen zich vrijer en ervaren nog steeds de deskundige begeleiding van de yogadocent.

  De yogalessen starten op tijd. Je kan 15 minuten vooraf inloggen. De docent is dan aanwezig om je welkom te heten. Tijdens de les zet iedereen het geluid uit, zodat de les voor iedereen rustig verloopt. Na de les kan je het geluid weer aan zetten om de les na te bespreken, je vragen te stellen of naar behoeften contact te hebben. 
  De online omgeving is veilig. Aanmelden vooraf is verplicht en de docent laat alleen geregistreerde deelnemers toe aan de online les.
  Voel je vrij je vragen te stellen. Ook in de online lessen is het mogelijk je vragen te stellen en verdiepende informatie te vragen over de oefeningen.
  Het is mogelijk om collega’s, familie of vrienden aan te melden en gebruik te laten maken van de online lessen. Ze kunnen zich rechtstreeks aanmelden via de URL links of een mail sturen naar info@karibuyoga.nl. We bieden ook online bedrijfsyoga opmaat.
  Kan je een keer niet deelnemen aan een regulier les? Dan is het mogelijk de les online in te halen.

  Tarieven online les:
  Proefles online € 5
  Losse online les € 10
  Maandabonnement online 1x p.wk. 60 min les € 38
  Maandabonnement online onbeperkt 60 min les € 48