• 50+ Ouderen Yoga / Rug, Nek, Schouder Yoga
  Mindful Hatha Yoga - Mild
  Meditatie / Yoga Nidra

 •   

  Bel 06-505 39 691 

   

   

   

  DIRECT AANMELDEN PROEFLES

 • Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi

 • Online Yoga Special Meditatie Klankbord

  februari 11, 2021 | admin
 • Op zondagochtend 28 februari, 14 maart en 28 maart nodigt Rebecca Walgers je uit voor een online meditatie sessie. De special start om 9.00 uur en begint met een stilte meditatie van ongeveer 20 minuten.

  Direct aanmelden voor de special gaat via deze link:  https://us02web.zoom.us/j/88481497500?pwd=Ni9hZVgrNWpoUWsvQUtNUSs4MjVlZz09

  Intentie is om de kracht van mediteren in stilte te ervaren en waar te nemen wat dit met je doet. Intentie is niet om iets te helen, maar om contact te maken met je lichaam en de kracht van kwetsbaarheid. Kortom zachtheid voor jezelf.  En het is oké om het soms niet te weten of vast te lopen.

  In deze tijden verandert er veel. Misschien wel veranderingen op je werk, privé of in relaties of in jezelf. Vind je dit lastig of misschien wel fijn? Ik geloof dat deze tijden ook een uitnodiging kan zijn om naar binnen te keren. Te voelen wat er in ons leeft en contact maken met onze verlangens.  Van binnen naar buiten. 

  Na de stilte meditatie fungeert Rebecca als een soort van klankbord. Een luisterend persoon waar je iets mee mag delen in een kleine intieme groep. Want delen is helen. Wie weet krijg je wel nieuwe inzichten, inspiratie of motivatie! 

  De kosten zijn 10 euro per special. Leden van Karibu Yoga ontvangen 2,50 euro korting en kunnen voor 7,50 euro deelnemen. Wil je meer informatie of vind je het lastig om jezelf aan te melden? Neem gerust contact op via info@karibyoga.nl of bel met eigenaresse Femke Kroonen via 06 505 39691.