• 50+ Ouderen Yoga / Rug, Nek, Schouder Yoga
  Mindful Hatha Yoga - Mild
  Meditatie / Yoga Nidra

 •   

  Bel 06-505 39 691 

   

   

   

  DIRECT AANMELDEN PROEFLES

 • Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi

 • Het is prettig om je ontspannen en vitaal te voelen. Klachten zoals stress, rugpijn en vermoeidheid vragen veel energie en aandacht, waardoor je minder goed in je velt zit. Mindful Hatha Yoga helpt je om je lichaam en geest weer in balans te brengen. Meld je aan voor een proefles of kijk op het rooster naar een geschikt tijdstip om les te volgen.

  Voor wie?
  Voor iedereen die graag wat meer bewust en ontspannen in het leven wil staan. Je hoeft niet lenig te zijn, of ervaring te hebben met yoga. Als je al wel ervaring hebt met yoga leent deze yogales zich uitermate goed voor verdieping. De les is ook geschikt voor mensen met hoofdpijn, overgangsklachten, postnatale klachten, hoge bloeddruk, slapeloosheid, spanningsklachten etc. Met mensen meer klachten, zoals rugpijn, nek- en schouderklachten, ouderdomsklachten, gewrichtsklachten, hernia's, burned-out, herstellende van blessures doen er goed aan eerst de milde variant te proberen.

  De Yogales
  Ieder lichaam is anders, ieder mens is uniek en daarom zal de beoefening van yoga voor iedereen uniek zijn. De docenten bij Karibu Yoga geven les met persoonlijke aandacht. Daar waar nodig helpen ze bij een oefening of geven ze en alternatief. Dit doen ze altijd met respect en aandacht voor jouw grens. In de les is aandacht voor lichaamshoudingen, ademoefeningen, massagetechnieken, bewustwording en ontspanningsoefeningen. De docent geeft indien gewenst ook informatie over meridianen, chakra's, mudra's en bandha's. 

  Goed om te weten
  De docenten bij Karibu Yoga hebben een 4-jarige door de Vereniging Yogadocenten Nederland erkende opleiding gevolgd. Je kan de docent altijd persoonlijk om advies vragen. Ook als je thuis yoga wilt beoefenen. Raadpleeg bij klachten ook altijd een arts. De groepjes zijn klein zodat persoonlijke begeleiding mogelijk is. Je kan op ieder moment instromen en in principe volg je wekelijks les op een vast tijdstip. Na afloop van de les kan je gezellig een kopje thee blijven drinken.