• Mindful Bedrijfsyoga - Op Locatie

  Intensieve vergaderingen, teambuildings- en trainingsdagen vragen om een moment van bezinning en ontspanning om vervolgens met een frisse blik het programma te hervatten. 

  Voor wie?
  Voor leidinggevende en medewerkers.

  De Mindful Sessie
  Fysieke klachten en stress kunnen concentratie en prestatie in de weg staan. Deze sessie is gericht op een combinatie van simpele efficiënte lichaamshoudingen, adem oefeningen en ontspannings- en meditatietechnieken. De lichaamshoudingen kunnen plaatsvinden op een stoel (of op de yogamat) en zorgen ervoor dat de deelnemers zich weer los en energiek voelen. De adem is onlosmakelijk met alles verbonden en vergroot de bewustwording. De mindful concentratietechnieken zorgen ervoor dat de patronen in de hersenen veranderen. De thèta hersengolven, die geassocieerd worden met fysieke ontspanning en rust, worden actiever. Deze techniek zorgt er o.a. voor dat de ademhaling rustiger wordt en dat de spierspanning, bloeddruk en de productie van stresshormonen afnemen. De mindful techniek werkt dus goed om de hersenen meer in balans te maken, waardoor de focus helder wordt.

  Goed om te weten
  De docenten hebben naast yoga ervaring ook ruime ervaring in het bedrijfsleven. De sessies zijn niet zweverig maar aandachtig en praktisch van aard. De mindful bedrijfsyoga is ook als volledige training in te zetten en in combinatie met intervisieprogramma's. De sessie kan ook op maat gegeven worden in het bedrijf zelf, bijvoorbeeld als wekelijkse early morning - lunch break - afternoon sessie. Medewerkers voelen zich meer in balans, lichamelijke klachten en spanningsklachten nemen af en het ziekteverzuim daalt. Vraag vrijblijvend een offerte aan.