• 50+ Ouderen Yoga / Rug, Nek, Schouder Yoga
  Mindful Hatha Yoga - Mild
  Meditatie / Yoga Nidra

 •   

  Bel 06-505 39 691 

   

   

   

  DIRECT AANMELDEN PROEFLES

 • Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi

 • Mindful Bedrijfsyoga - Op Locatie

  Intensieve vergaderingen, teambuildings- en trainingsdagen vragen om een moment van bezinning en ontspanning om vervolgens met een frisse blik het programma te hervatten. 

  Voor wie?
  Voor leidinggevende en medewerkers.

  De Mindful Sessie
  Fysieke klachten en stress kunnen concentratie en prestatie in de weg staan. Deze sessie is gericht op een combinatie van simpele efficiënte lichaamshoudingen, adem oefeningen en ontspannings- en meditatietechnieken. De lichaamshoudingen kunnen plaatsvinden op een stoel (of op de yogamat) en zorgen ervoor dat de deelnemers zich weer los en energiek voelen. De adem is onlosmakelijk met alles verbonden en vergroot de bewustwording. De mindful concentratietechnieken zorgen ervoor dat de patronen in de hersenen veranderen. De thèta hersengolven, die geassocieerd worden met fysieke ontspanning en rust, worden actiever. Deze techniek zorgt er o.a. voor dat de ademhaling rustiger wordt en dat de spierspanning, bloeddruk en de productie van stresshormonen afnemen. De mindful techniek werkt dus goed om de hersenen meer in balans te maken, waardoor de focus helder wordt.

  Goed om te weten
  De docenten hebben naast yoga ervaring ook ruime ervaring in het bedrijfsleven. De sessies zijn niet zweverig maar aandachtig en praktisch van aard. De mindful bedrijfsyoga is ook als volledige training in te zetten en in combinatie met intervisieprogramma's. De sessie kan ook op maat gegeven worden in het bedrijf zelf, bijvoorbeeld als wekelijkse early morning - lunch break - afternoon sessie. Medewerkers voelen zich meer in balans, lichamelijke klachten en spanningsklachten nemen af en het ziekteverzuim daalt. Vraag vrijblijvend een offerte aan.