• 50+ Ouderen Yoga / Rug, Nek, Schouder Yoga
  Mindful Hatha Yoga - Mild
  Meditatie / Yoga Nidra

 •   

  Bel 06-505 39 691 

   

   

   

  DIRECT AANMELDEN PROEFLES

 • Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi

 • Bedrijfsyoga – op de werkvloer of op locatie

  Bedrijfsyoga kent een aantal voordelen. Bedrijfsyoga reduceert het ziekteverzuim. Enerzijds gaan medewerkers zich vitaler voelen waardoor ze minder snel ziek worden, anderzijds heeft yoga ook een re-vitaliserende werking op mensen die zich ziek gemeld hebben. Bedrijfsyoga zorgt daarnaast ook voor een ontspannen werksfeer, een betere sociale omgangsvorm tussen medewerkers en een betere concentratie en heldere focus. 

  Voor wie?
  Voor medewerkers en leidinggevenden. Ook voor medewerkers en leidinggevenden in een ziekteverzuimtraject of re-integratietraject. 

  De Bedrijfsyoga sessie
  De sessie is gericht op een combinatie van simpele efficiënte lichaamshoudingen, ademoefeningen, ontspannings-, meditatie- en (zelf)massagetechnieken. De lichaamshoudingen kunnen plaatsvinden op een stoel (of op de yogamat) en zorgen ervoor dat de medewerkers zich weer los en energiek voelen. De adem is onlosmakelijk met alles verbonden en vergroot de bewustwording. De mindful concentratietechnieken zorgen ervoor dat de patronen in de hersenen veranderen, ontspannen en tegelijkertijd de focus verhelderen. Bedrijfsyoga kan aan het begin of eind van de dag ingezet worden, tijdens een vergadering of event of congresdag. Daarnaast kan het ook als onderdeel van een re-integratietraject of verzuimtraject ingezet worden om mensen te re-vitaliseren of te activeren. Bedrijfsyoga kan ook onderdeel uit maken van intervisieprogramma’s of coachingstrajecten. 

  Goed om te weten
  De docenten hebben naast een erkende yogadocentenopleiding ook ruime ervaring in het bedrijfsleven. Karibu Yoga is aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland en het CRKBO Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. De sessies zijn niet zweverig maar aandachtig en professioneel van aard. Vraag vrijblijvend een offerte aan.