• 50+ Ouderen Yoga / Rug, Nek, Schouder Yoga
  Mindful Hatha Yoga - Mild
  Meditatie / Yoga Nidra

 •   

  Bel 06-505 39 691 

   

   

   

  DIRECT AANMELDEN PROEFLES

 • Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi

 • Mindful Flow Yoga

  De mindful flow yoga is een dynamische vorm van yoga. De flow yoga houdt je lichaam vitaal, sterk en ook soepel. Daarnaast brengt de dynamische yoga je ook bewustwording en balans in je dagelijkse leven. Deze vorm is uitstekend te combineren met sport. 

  Voor wie?
  Voor iedereen die vitaal, bewust en ontspannen in het leven wil staan. Deze vorm van yoga is geschikt voor mensen die van een beetje uitdaging houden. Uitgesproken lenigheid of een super conditie is niet vereist. De mindful flow yoga is uitstekend te combineren met een sportieve levenshouding. Yoga brengt naast kracht ook soepelheid in spieren en gewrichten. De dynamisch flow  yoga kent een mindful insteek waardoor je bewustzijnsniveau vergroot. 

  De Yogales
  In deze les volgen de houdingen elkaar in een hoger tempo op. In tegenstelling tot de milde vorm zijn de houdingen iets moeilijker. In de dynamische flow les wordt goed gekeken naar jouw lichaam. Ieder lichaam is anders, ieder mens is uniek en daarom zal de beoefening van yoga voor iedereen uniek zijn. We streven niet naar dwangmatige perfectie in de houding, maar leren hoe jij met jouw lijf de houding het beste uit kan voeren. Naast beoefening van asana's is er ook aandacht voor ademoefening, massagetechnieken, bewustwording en ontspanningsoefeningen. 

  Goed om te weten
  De docenten bij Karibu Yoga hebben een 4-jarige door de Vereniging Yogadocenten Nederland erkende opleiding gevolgd. Je kan de docent altijd persoonlijk om advies vragen. Ook als je thuis yoga wilt beoefenen. Raadpleeg bij klachten ook altijd een arts. De groepjes zijn klein zodat persoonlijke begeleiding mogelijk is. Je kan op ieder moment instromen.Na afloop van de les kan je gezellig een kopje thee blijven drinken. Meld je aan voor een proefles.