• 50+ Ouderen Yoga / Rug, Nek, Schouder Yoga
  Mindful Hatha Yoga - Mild
  Meditatie / Yoga Nidra
  Kinder en Ouder-Kind Yoga / Tieneryoga
  Zwangerschapsyoga / Babymassage

 •   

  Bel 06-505 39 691 

   

   

   

  DIRECT AANMELDEN PROEFLES € 5

 • Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  Yoga is the perfect opportunity to be curious about who you are - J. Crandell

 • Docenten Karibu Yoga

 • Femke Hol

  Femke Hol is eigenaar van Karibu yoga en mede eigenaar van de erkende Yogadocenten Opleiding Samsara. Femke geeft sinds 2003 yogales en in 2015 heeft zij met veel plezier en toewijding haar eigen studio Karibu Yoga geopend. Femke benadrukt dat cursisten kunnen zijn wie ze zijn; "je bent goed zoals je bent". Femke geeft daarnaast les in de erkende yoga docentenopleiding en in de verschillende bijscholingen van de opleiding. Femke heeft een erkende hatha yoga opleiding geinspireerd vanuit de non-dualiteit van meer dan 500 hr en volgde daarnaast specialisaties in ouderen yoga, zwangerschapsyoga, rug-nek-schouderklachten, anatomie & asana's, yoga & kanker en meridiaanlering. Femke blijft zichzelf verdiepen in de yoga filosofie en yoga technieken bij de India Bihar school of yoga in prana vidya techieken en yoga nidra. Bij Karibu Yoga geeft Femke ouderen yoga, yoga rug-nek-schouderklachten, zwangerschapsyoga en mindful hatha yoga.  Lees meer over Femke bij Over Karibu Yoga.

 • Ilse Uitdehaag

  Ilse Uitdehaag geeft met veel plezier en toewijding Mindful Hatha yogalessen bij Karibu Yoga. Sinds 2017 verzorgt Ilse vanuit haar eigen bedrijf Kidsbalanz de kinderyogalessen en ouder-kind yoga specials bij Karibu Yoga. Ilse is 32 jaar en komt uit Breda, na het volgen van een erkende Hatha Yogaopleiding bij Arhanta, heeft Ilse zich gespecialiseerd in kinderyoga bij Pure Yoga. Als sociaal pedagogisch werker heeft Ilse ruime ervaring met kinderen. In Ilse's lessen is ruimte voor experiment, creativiteit en eigen initiatief. Ilse laat volwassenen, en kinderen op speelse wijze, bewust worden van hun lichaam, waardoor het zelfvertrouwen ontwikkelt, concentratie toeneemt en cursisten zich beter leren ontspannen. Ilse stelt cursisten op 't gemak en weet ze ook uit te dagen. Daarnaast heeft Ilse kennis van specifieke zaken die zich voor kunnen doen bij kinderen, zoals concentratieproblemen, buikpijn, hoofdpijn, bedplassen. In overleg met ouders kijkt Ilse wat het beste is voor het individuele kind op dat moment. 

 • Caroline Haenen

  Caroline Haenen heeft de Yoga docentenopleiding Samsara gevolgd. Daarnaast is ze ook zwangerschaps- en kinderyogadocente.  Bij Karibu Yoga geeft Caroline meditatieve, zachte mindful Hatha yogalessen. Caroline heeft tevens vele studies gedaan op het gebied van coaching, therapie en bewustzijnsontwikkeling. Ze is moeder van drie prachtige dochters van 25, 23 en 16 jaar. Caroline staat liefdevol in het leven en onderstreept authenticiteit. Mensen vanuit onbaatzuchtigheid ondersteunen en begeleiden vindt ze belangrijk. Haar passie is om zich echt te verbinden met anderen en hen te begeleiden op hun weg middels yoga en coaching naar wie ze werkelijk zijn. Veel mensen denken dat yoga zweverig is, maar het tegendeel is waar.  Caroline onderstreept dat je met yoga dichter bij jezelf komt, je meer in je kracht komt, waardoor je zelfvertrouwen kan groeien. Het belangrijkste vindt ze om een ieder te laten weten en ervaren dat jij mooi bent en precies goed zoals je bent! 

 • Jose Smulders

  José Smulders geeft les aan volwassenen en tieners (12 t/ 17 jaar). Bij Karibu Yoga verzorgd zij met veel plezier mindful hatha yogalessen en de tieneryoga. Creativiteit en beweging vormen een rode draad in haar leven. Na het volgen van een dansopleiding aan het conservatorium in Den Haag en vervolgens een opleiding modevormgeving, bleef het vuur van de dans toch wakkeren. Toen yoga op haar pad kwam was ze meteen verkocht. Waar Jose met de dans heel fysiek en competitief bezig was geweest, zorgt de yoga ervoor dat ze niet meer verder gaat dan haar eigen mogelijkheden. Ze kan beter bij zichzelf blijven, heeft meer energie en voelt zich blijer. José heeft een kinderyoga opleiding gevolgd en een klassieke 200+ hr Hatha opleiding. Daarnaast heeft ze diverse workshops gevolgd, waaronder yoga flow dance. Vanuit Yoga-Jose geeft Jose op meerdere plekken les. Ze geniet ervan om haar ervaringen te delen. 

 • Elise de Graag

  Elise de Graag heeft een erkende hatha yoga opleiding in Tilburg gevolgd. In India een hatha Vidya yoga opleiding met zwangerschapsyoga en kinderyoga workshops. Met veel plezier en passie geeft Elise les sinds 2012 in diverse yoga scholen en in haar eigen praktijk te Tilburg. Op dit moment is ze werkzaam bij Karibu yoga, het Activeringshuis te Breda en in haar eigen praktijk. Elise heeft vanuit haar opleidingen en als ervaringsdeskundige kennis en vaardigheden om yoga als ondersteunend middel in te zetten: bij onder andere zwangerschap, aanhoudende pijnklachten, blessures, disbalans in energie en overige lichamelijke en mentale uitdagingen. Hierbij staat voorop dat vertrouwen in eigen lichaam en geest herstelt door te ontspannen in wie je bent. Yoga is voor Elise een middel om jezelf fysiek en mentaal in balans te brengen om te komen tot innerlijke rust en daarmee te leven vanuit het hart. Speels en in beweging mogen ervaren dat je al goed genoeg bent en mag groeien in je bewustzijn. Bij Karibu Yoga is het mogelijk op eigen verzoek individuele yogalessen aan te vragen met name op het moment dat er fysieke of mentale uitdagingen een rol spelen. Elise is daarnaast kinderyogadocent en geeft ook ouder-kindyogalessen. 

 • Astrid Goossens

  Astrid Goossens is yogadocent in opleiding bij Samsara Yogadocentenopleiding. Met veel plezier en enthousiasme bekwaamt zij zich in het vak yogadocent. "Het fijne aan yoga is dat je het altijd kan doen". Astrid geeft aan dat yoga haar veel bewuster maakt van adem, lichaam en geest. Persoonlijk heeft yoga ervoor gezorgd dat ze geen rugklachten meer heeft en zich fitter, energieker voelt en ook meer ontspannen in het leven staat. Haar motivatie is mensen hun lichaam weer laten voelen, laten voelen wat ze nodig hebben en tegelijkertijd rust bieden. Astrid geeft op maandagmiddag yogalessen bij Karibu Yoga om zo haar expertise en deskundigheid te verbreden en verdiepen. 

 • Conny Donken

  Conny Donken heeft in 1979 de Yogadocenten opleiding in Scheveningen bij Truus Boulogne afgerond en sinds die tijd geeft Conny yogalessen. In de loop der jaren heeft Conny kennis gemaakt met verschillende yogastijlen waaronder de Iyengar yoga, Chakra yoga en geeft ze les aan verschillende doelgroepen waaronder ouderen. Naast haar yoga ervaring heeft Conny een afgeronde opleiding polariteitsmassage, voetenreflexologie en kruidengeneeskunde. Vandaag de dag volgt zijn jaarcursussen in relatie tot de energie van de chakra's naar de versie van Anodea Judith. Voor Conny is yoga een boeiende leefwijze waarin zij anderen graag wil laten delen.