• Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi

 • Docenten Karibu Yoga

 • Femke Kroonen

  Femke Kroonen is eigenaar van Karibu yoga en mede eigenaar van de erkende Yogadocenten Opleiding Samsara. Femke geeft sinds 2003 yogales en in 2015 heeft zij met veel plezier en toewijding haar eigen studio Karibu Yoga geopend. Femke benadrukt dat cursisten kunnen zijn wie ze zijn; "je bent goed zoals je bent". Femke geeft daarnaast les in de erkende yoga docentenopleiding en in de verschillende bijscholingen van de opleiding. Femke heeft een erkende hatha yoga opleiding geinspireerd vanuit de non-dualiteit van meer dan 500 hr en volgde daarnaast specialisaties in ouderen yoga, zwangerschapsyoga, rug-nek-schouderklachten, anatomie & asana's, yoga & kanker, chakra- en meridiaanlering. Femke blijft zichzelf verdiepen in de yoga filosofie en yoga technieken bij de India Bihar school of yoga in prana vidya techieken en yoga nidra. Bij Karibu Yoga geeft Femke ouderen yoga, yoga rug-nek-schouderklachten, zwangerschapsyoga en mindful hatha yoga. Lees meer over Femke bij Over Karibu Yoga.

 • Jose Smulders

  José Smulders geeft les aan volwassenen en tieners (12 t/ 17 jaar). Bij Karibu Yoga verzorgd zij met veel plezier mindful hatha yogalessen en de tieneryoga. Creativiteit en beweging vormen een rode draad in haar leven. Na het volgen van een dansopleiding aan het conservatorium in Den Haag en vervolgens een opleiding modevormgeving, bleef het vuur van de dans toch wakkeren. Toen yoga op haar pad kwam was ze meteen verkocht. Waar Jose met de dans heel fysiek en competitief bezig was geweest, zorgt de yoga ervoor dat ze niet meer verder gaat dan haar eigen mogelijkheden. Ze kan beter bij zichzelf blijven, heeft meer energie en voelt zich blijer. José heeft een kinderyoga opleiding gevolgd en een klassieke 200+ hr Hatha opleiding. Daarnaast heeft ze diverse workshops gevolgd, waaronder yoga flow dance. Vanuit Yoga-Jose geeft Jose op meerdere plekken les. Ze geniet ervan om haar ervaringen te delen. 

 • Astrid Goossens

  Astrid Goossens is yogadocent in opleiding bij Samsara Yogadocentenopleiding. Met veel plezier en enthousiasme bekwaamt zij zich in het vak yogadocent. "Het fijne aan yoga is dat je het altijd kan doen". Astrid geeft aan dat yoga haar veel bewuster maakt van adem, lichaam en geest. Persoonlijk heeft yoga ervoor gezorgd dat ze geen rugklachten meer heeft en zich fitter, energieker voelt en ook meer ontspannen in het leven staat. Haar motivatie is mensen hun lichaam weer laten voelen, laten voelen wat ze nodig hebben en tegelijkertijd rust bieden. 

 • Denise van Breugel

  Denise van Breugel ia als vaste invaldocent betrokken bij Karibu Yoga. 

  Denis heeft in Thailand de yoga docenten opleiding gevolgd en met veel plezier aarna deelgenomen aan de opleiding tot stoelyoga docent bij Stoelyoga-Nederland. Ze is zichzelf nog steeds aan het verdiepen middels specialisatie yoga opleidingen en bijscholingen. 

  Denise omschrijft haar yogai ziens- en leefwijze als volgt: "Yoga betekent heel veel voor mij. Ik voel me er een fijner mens door. Het geeft me energie, en het laat me meer aanwezig zijn in het hier en nu. Het is zo ontzettend belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Door yoga ben ik bewuster gaan leven en zachter geworden voor mezelf. Heb ik geleerd dat het oké is niet altijd “AAN” te staan. Yoga is zoveel meer dan alleen de asana’s, de houdingen. Het haalt je uit je hoofd, en brengt je naar je hart. Die verbinding is zo ontzettend mooi! Ik hoop dat in mijn lessen mee te kunnen geven, dat het uiteindelijk niet gaat om hoe de yoga houding eruit ziet, maar dat het gaat om de weg er naartoe, de verbinding met jezelf. “Yoga is not about touching your toes, it is what you learn on your way down. “

   

 • Ilse Uitdehaag

  Ilse Uitdehaag geeft met veel plezier en toewijding als vaste invaller Mindful Hatha yogalessen bij Karibu Yoga. Sinds 2017 verzorgt Ilse vanuit haar eigen bedrijf Kidsbalanz de kinderyogalessen en ouder-kind yoga specials bij Karibu Yoga. Ilse volgde de erkende Hatha Yogaopleiding bij Arhanta en heeft zich gespecialiseerd in kinderyoga bij Pure Yoga. Als sociaal pedagogisch werker heeft Ilse ruime ervaring met kinderen. In Ilse's lessen is ruimte voor experiment, creativiteit en eigen initiatief. Ilse laat volwassenen, en kinderen op speelse wijze, bewust worden van hun lichaam, waardoor het zelfvertrouwen ontwikkelt, concentratie toeneemt en cursisten zich beter leren ontspannen. Ilse stelt cursisten op 't gemak en weet ze ook uit te dagen. Daarnaast heeft Ilse kennis van specifieke zaken die zich voor kunnen doen bij kinderen, zoals concentratieproblemen, buikpijn, hoofdpijn, bedplassen. In overleg met ouders kijkt Ilse wat het beste is voor het individuele kind op dat moment.