• 50+ Ouderen Yoga / Rug, Nek, Schouder Yoga
  Mindful Hatha Yoga - Mild
  Meditatie / Yoga Nidra

 •   

  Bel 06-505 39 691 

   

   

   

  DIRECT AANMELDEN PROEFLES

 • Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  There is a voice that doesn't use words. Listen - Rumi

 • Docenten Karibu Yoga

 • Femke Kroonen

  Femke Kroonen is eigenaar van Karibu yoga en mede eigenaar van de erkende Yogadocenten Opleiding Samsara. Femke geeft sinds 2003 yogales en in 2015 heeft zij met veel plezier en toewijding haar eigen studio Karibu Yoga geopend. Femke benadrukt dat cursisten kunnen zijn wie ze zijn; "je bent goed zoals je bent". Femke geeft daarnaast les in de erkende yoga docentenopleiding en in de verschillende bijscholingen van de opleiding. Femke heeft een erkende hatha yoga opleiding geinspireerd vanuit de non-dualiteit van meer dan 500 hr en volgde daarnaast specialisaties in ouderen yoga, zwangerschapsyoga, rug-nek-schouderklachten, anatomie & asana's, yoga & kanker en meridiaanlering. Femke blijft zichzelf verdiepen in de yoga filosofie en yoga technieken bij de India Bihar school of yoga in prana vidya techieken en yoga nidra. Bij Karibu Yoga geeft Femke ouderen yoga, yoga rug-nek-schouderklachten, zwangerschapsyoga en mindful hatha yoga. Lees meer over Femke bij Over Karibu Yoga.

 • Jose Smulders

  José Smulders geeft les aan volwassenen en tieners (12 t/ 17 jaar). Bij Karibu Yoga verzorgd zij met veel plezier mindful hatha yogalessen en de tieneryoga. Creativiteit en beweging vormen een rode draad in haar leven. Na het volgen van een dansopleiding aan het conservatorium in Den Haag en vervolgens een opleiding modevormgeving, bleef het vuur van de dans toch wakkeren. Toen yoga op haar pad kwam was ze meteen verkocht. Waar Jose met de dans heel fysiek en competitief bezig was geweest, zorgt de yoga ervoor dat ze niet meer verder gaat dan haar eigen mogelijkheden. Ze kan beter bij zichzelf blijven, heeft meer energie en voelt zich blijer. José heeft een kinderyoga opleiding gevolgd en een klassieke 200+ hr Hatha opleiding. Daarnaast heeft ze diverse workshops gevolgd, waaronder yoga flow dance. Vanuit Yoga-Jose geeft Jose op meerdere plekken les. Ze geniet ervan om haar ervaringen te delen. 

 • Astrid Goossens

  Astrid Goossens is yogadocent in opleiding bij Samsara Yogadocentenopleiding. Met veel plezier en enthousiasme bekwaamt zij zich in het vak yogadocent. "Het fijne aan yoga is dat je het altijd kan doen". Astrid geeft aan dat yoga haar veel bewuster maakt van adem, lichaam en geest. Persoonlijk heeft yoga ervoor gezorgd dat ze geen rugklachten meer heeft en zich fitter, energieker voelt en ook meer ontspannen in het leven staat. Haar motivatie is mensen hun lichaam weer laten voelen, laten voelen wat ze nodig hebben en tegelijkertijd rust bieden. 

 • Elise de Graag

  Elise de Graag heeft een erkende hatha yoga opleiding in Tilburg gevolgd. In India een hatha Vidya yoga opleiding met zwangerschapsyoga en kinderyoga workshops. Met veel plezier en passie geeft Elise les sinds 2012 in diverse yoga scholen en in haar eigen praktijk te Tilburg. Op dit moment is ze werkzaam bij Karibu yoga, het Activeringshuis te Breda en in haar eigen praktijk. Elise heeft vanuit haar opleidingen en als ervaringsdeskundige kennis en vaardigheden om yoga als ondersteunend middel in te zetten: bij onder andere zwangerschap, aanhoudende pijnklachten, blessures, disbalans in energie en overige lichamelijke en mentale uitdagingen. Hierbij staat voorop dat vertrouwen in eigen lichaam en geest herstelt door te ontspannen in wie je bent. Yoga is voor Elise een middel om jezelf fysiek en mentaal in balans te brengen om te komen tot innerlijke rust en daarmee te leven vanuit het hart. Speels en in beweging mogen ervaren dat je al goed genoeg bent en mag groeien in je bewustzijn. Bij Karibu Yoga is het mogelijk op eigen verzoek individuele yogalessen aan te vragen met name op het moment dat er fysieke of mentale uitdagingen een rol spelen. Elise is daarnaast kinderyogadocent en geeft ook ouder-kindyogalessen. 

 • Caroline Haenen

  Caroline Haenen heeft de Yoga docentenopleiding Samsara gevolgd. Daarnaast is ze ook zwangerschaps- en kinderyogadocente.  Bij Karibu Yoga geeft Caroline meditatieve, zachte mindful Hatha yogalessen. Caroline heeft tevens vele studies gedaan op het gebied van coaching, therapie en bewustzijnsontwikkeling. Ze is moeder van drie prachtige dochters van 25, 23 en 16 jaar. Caroline staat liefdevol in het leven en onderstreept authenticiteit. Mensen vanuit onbaatzuchtigheid ondersteunen en begeleiden vindt ze belangrijk. Haar passie is om zich echt te verbinden met anderen en hen te begeleiden op hun weg middels yoga en coaching naar wie ze werkelijk zijn. Veel mensen denken dat yoga zweverig is, maar het tegendeel is waar.  Caroline onderstreept dat je met yoga dichter bij jezelf komt, je meer in je kracht komt, waardoor je zelfvertrouwen kan groeien. Het belangrijkste vindt ze om een ieder te laten weten en ervaren dat jij mooi bent en precies goed zoals je bent! 

 • Denise van Breugel

  Denise van Breugel ia als vaste invaldocent betrokken bij Karibu Yoga. 

  Denis heeft in Thailand de yoga docenten opleiding gevolgd en met veel plezier aarna deelgenomen aan de opleiding tot stoelyoga docent bij Stoelyoga-Nederland. Ze is zichzelf nog steeds aan het verdiepen middels specialisatie yoga opleidingen en bijscholingen. 

  Denise omschrijft haar yogai ziens- en leefwijze als volgt: "Yoga betekent heel veel voor mij. Ik voel me er een fijner mens door. Het geeft me energie, en het laat me meer aanwezig zijn in het hier en nu. Het is zo ontzettend belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Door yoga ben ik bewuster gaan leven en zachter geworden voor mezelf. Heb ik geleerd dat het oké is niet altijd “AAN” te staan. Yoga is zoveel meer dan alleen de asana’s, de houdingen. Het haalt je uit je hoofd, en brengt je naar je hart. Die verbinding is zo ontzettend mooi! Ik hoop dat in mijn lessen mee te kunnen geven, dat het uiteindelijk niet gaat om hoe de yoga houding eruit ziet, maar dat het gaat om de weg er naartoe, de verbinding met jezelf. “Yoga is not about touching your toes, it is what you learn on your way down. “

   

 • Rebecca Walgers

  Rebecca is als vaste invaldocent betrokken bij Karibu Yoga. 

  Yoga heeft voor Rebecca mede ook na haar yin opleiding een steeds diepere betekenis gekregen. Rebecca blijft zich ontwikkelen middels het volgen van lessen bij Karibu Yoga en het volgen van bijscholingen. Yoga betekent voor Rebecca bewustzijn in de breedste zin van het woord. Groeien, ervaren en nieuwsgierig zijn naar het leven. In haar lessen heeft zij de intentie mensen te laten luisteren naar hun lichaam, te laten voelen. Rebecca hoopt mensen ook te inspireren en motiveren met haar lessen om hen leven bewuster aan te kijken. Ze maakt daarbij gebruik van kracht en ontspanning. Ze formuleert het zelf als volgt: "Ik geloof dat het energetisch goed is om yoga te beoefenen. Stil te staan bij wat daadwerkelijk belangrijk is. Dat kan voor iedereen anders zijn. Los van alle vormen zijn we uniek".

  Rebecca is mama van dochter Noa en woonachtig in Breda. 

 • Ilse Uitdehaag

  Ilse Uitdehaag geeft met veel plezier en toewijding als vaste invaller Mindful Hatha yogalessen bij Karibu Yoga. Sinds 2017 verzorgt Ilse vanuit haar eigen bedrijf Kidsbalanz de kinderyogalessen en ouder-kind yoga specials bij Karibu Yoga. Ilse volgde de erkende Hatha Yogaopleiding bij Arhanta en heeft zich gespecialiseerd in kinderyoga bij Pure Yoga. Als sociaal pedagogisch werker heeft Ilse ruime ervaring met kinderen. In Ilse's lessen is ruimte voor experiment, creativiteit en eigen initiatief. Ilse laat volwassenen, en kinderen op speelse wijze, bewust worden van hun lichaam, waardoor het zelfvertrouwen ontwikkelt, concentratie toeneemt en cursisten zich beter leren ontspannen. Ilse stelt cursisten op 't gemak en weet ze ook uit te dagen. Daarnaast heeft Ilse kennis van specifieke zaken die zich voor kunnen doen bij kinderen, zoals concentratieproblemen, buikpijn, hoofdpijn, bedplassen. In overleg met ouders kijkt Ilse wat het beste is voor het individuele kind op dat moment.