• Buiten Yoga specials Wandel Yoga & Mindful Hatha Yoga

   

  Buiten Yoga Special Mindful Hatha Yoga

   

  Wil je deelnemen aan een mindful hatha yogales in de buitenlucht? Meld je dan nu aan. Ervaren docent Jose Smulders neemt je mee in een korte stilte wandeling naar een mooie, rustige plek bij de Mark. De buitenlucht en de natuur nodigen uit om in het moment te verblijven, waar te nemen en dat wat zich aandient mee te nemen in het ervaren van lichaamshoudingen, ademoefeningen en ontspanningsoefeningen. Voor deze yoga special heb je een yogamat of handdoek nodig, eventueel zitkussen en iets voor de eindontspanning. 

   

  Locatie: Start- en eindpunt, parkeerplaats restaurant Bouvigne, Bouvignelaan 3, 4836 AA Breda

   

   

  Buiten Yoga Special Stilte Wandeling en Yoga

  Deze yoga special is gericht op loslaten, ervaren en open staan voor nieuwe inzichten in het nu. Een moment om te zijn met alles wat is zonder oordeel. Elise de Graag neemt je mee in een stilte wandeling gevolgd door yoga oefeningen en een eindontspanning op de grond (bij vochtig / nat weer wordt er een alternatief aangeboden). Na de wandeling noteer je, je ervaringen, inzichten of dat wat je los wilt laten in een ervaringsboekje. Opschrijven wat je gevoeld en ervaren hebt kan verheldering brengen, loslaten, maar ook een check voor jezelf 'is het inzicht waar?'. Delen mag, prive houden ook. De wandeling wordt afgesloten met yoga houdingen en een eind ontspanning. Voor deze yoga special heb je een yogamat of handdoek nodig en een notitieboekje en pen. 

  Locatie: Start- en eindpunt, wandelknooppunt 83, Duivelsbruglaan bij de Markhoeve in Breda (t'Ginneken)

   

  Buiten Yoga Special Wandel Yoga

  Wil je op ontspannen wijze verblijven in de natuur? Neem dan deel aan de yoga special wandel yoga. Docent Caroline Haenen nodig je uit om tijdens een wandeling in het Mastbos in aandacht te verblijven. De wandeling wordt afgewisseld met inspirerende yoga houdingen, adembewustwordings-, en ontspanningsoefeningen. Alle zintuigen worden aangesproken om in het moment te luisteren, ruiken, voelen, proeven, zien en aanwezig te zijn. Voor deze special heb je geen yogamat nodig. 

  Locatie: Start- en eindpunt, Het boshuis Breda, Stouwdreef 1 4836 AK Breda

   

  Corona maatregelen: houd je aan de richtlijnen van het RIVM omtrent het Corona Virus. Bij verkoudheid of andere klachten kom je niet. Houd 1,5 meter afstand tot elkaar. Kom niet te vroeg naar de verzamelplek, hanteer ook daar de 1,5 meter regel en blijf na afloop niet socializen. 

  Aanmelden en kosten special: Aanmelden kan via info@karibuyoga.nl of het aanmeldformulier yoga special. Na aanmelding ontvang je een tikkie en een what's app bericht. Je wordt toegevoegd aan de what's app verzendlijst van de betreffende special (geef je je op voor meerdere specials, word je aan meerdere verzendlijsten toegevoegd). Je privacy wordt gewaarborgd. Via de what's app laten wij voor de ochtendsessies uiterlijk de avond ervoor 20.00 uur weten of de special doorgaat, bij de avondsessies is dit diezelfde ochtend 10.00 uur. Na aanmelding is refund niet mogelijk, tenzij de les geannuleerd wordt vanuit Kariibu Yoga. Dan ontvang je het volledige betaalde bedrag terug. 

  De kosten zijn 15 euro per special. Maak je gebruik van het online maandabonnement dan ontvang je 5 euro korting en betaal je 10 euro per special. Lessenkaarthouders kunnen een les van hun lessenkaart gebruiken + extra betaling van 2,50 euro. 

  Praktische informatie special: Draag makkelijk zittende kleding (eventueel armen en benen bedekt i.v.m. processierupsen) en/of draag laagjes zodat je tijdens beweging en ontspanning kan veranderen van kleding, wandelschoenen, eventueel regenkleding en neem naar behoeven zelf wat water mee. Bij de informatie van betreffende yoga special staat duidelijk aangegeven of een yogamat / handdoek of andere yoga attributen wenselijk zijn. 

  Verdere vragen? Neem gerust contact op via info@karibuyoga.nl of 06 505 39691.