• Gentle Yoga

  Ouderdom nodigt uit om weer tijd en ruimte te maken voor jezelf. Als je ouder wordt, verandert je referentiekader. De tijd verstrijkt op een andere manier waardoor je op zoek kan naar een nieuwe balans. Yoga nodigt uit om te ontspannen, tot het respecteren van het eigen ritme en een eigen balans te vinden. Meld je aan voor een proefles.

  Voor wie?
  Gentle is geschikt voor iedereen vanaf een jaar of 50, die zijn of haar lichaam soepel wil houden en een moment zoekt voor zichzelf. Heb je ouderdomsklachten zoals, gewrichtsproblemen, slaapstoornissen, overgangsklachten, hoge bloeddruk, pijnlijke spieren, spijsverteringsproblemen of andere klachten? Dan kan je prima deelnemen aan de milde lessen. Ervaring op het gebied van yoga is niet nodig.

  De Yogales
  In de milde yogales is veel aandacht voor soepel houden van spieren en smeren van gewrichten. De lichaamshoudingen worden uitgevoerd op de mat, op de stoel, met kussens en bolsters. De docenten zijn deskundig en hebben respect voor individuele mogelijkheden. De oefeningen kunnen op maat worden aangepast. Verschillende massagetechnieken worden aangereikt om vitaliteit van lichaam en geest te bevorderen. De adem is onlosmakelijk met alle oefeningen verbonden waardoor het bewustzijn wordt vergroot. Elke les wordt afgerond met een ontspanningsoefening. De lessen zijn praktisch van insteek en wie wil kan ook op spiritueel pad verrijking vinden.

  Goed om te weten
  De Gentle yogalessen zijn geschikt voor 50+. Zoek je meer uitdaging dan kan je ook deelnemen aan de Gentle yoga lessen. Op het rooster zie je wanneer de lessen gegeven worden. Na de les kan je gezellig een kopje thee drinken met je mede cursisten. Je kan de docent altijd persoonlijk om advies vragen. Bij ongemakken en klachten, raadpleeg ook altijd een arts. Het is mogelijk om de maandelijkse betaling, tussentijds een aantal maanden te stoppen, als je op vakantie gaat. Je kan ook kiezen voor en lessenkaart.