• 50+ Ouderen Yoga / Rug, Nek, Schouder Yoga
  Mindful Hatha Yoga - Mild
  Meditatie / Yoga Nidra
  Kinder en Ouder-Kind Yoga / Tieneryoga
  Zwangerschapsyoga / Babymassage

 •   

  Bel 06-505 39 691 

   

   

   

  DIRECT AANMELDEN PROEFLES € 5

 • Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  Yoga is the perfect opportunity to be curious about who you are - J. Crandell

 • Voetreflex yoga en massage

  In de yogalessen bij Karibu Yoga worden regelmatig yoga- en ademoefeningen gedaan die de meridianen in het lichaam in balans brengen. Meridianen zijn energiebanen die o.a. helpen het zelf herstellend vermogen van het lichaam te optimaliseren. De meridianen zijn gekoppeld aan een element (hout, vuur, aarde, metaal, water) en elk element is gekoppeld aan een bepaald seizoen. In een bepaald seizoen zijn bepaalde meridianen meer of minder actief. Met yoga en massage kan je op die manier gedurende het hele jaar door je lichaam en geest in een goede conditie houden. 

  In samenwerking met Bianc Schnater van VoetReflexPlusBreda kan je tijdens elk seizoen met 20% korting een individuele voetreflex plus behandeling krijgen met een persoonlijk advies. De behandeling van 30 min kost 28 euro p.p. Uiteraard kan je ook gezellig samen komen met een vriendin of met je partner. Onder begeleiding van een volwassenen wordt de massage ook aangeboden aan kinderen. Voor kinderen tot 16 jaar duurt de behandeling 20 min. en zijn de kosten 20 euro. 

  De combinatie van yoga beoefening en massage brengt lichaam en geest in balans. Bianc is ook gespecialiseerd in specifieke klachten, zoals slapeloosheid, allergieen, rug- en nekklachten, etc. 


  Informeer via info@karibuyoga.nl naar de eerst volgende beschikbare data.