• 50+ Ouderen Yoga / Rug, Nek, Schouder Yoga
  Mindful Hatha Yoga - Mild
  Meditatie / Yoga Nidra
  Kinderyoga / Ouder-Kind Yoga
  Zwangerschapsyoga / Babymassage

 •   

  Bel 06-505 39 691 

   

   

   

  DIRECT AANMELDEN PROEFLES € 5

 • Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  Yoga is the perfect opportunity to be curious about who you are - J. Crandell

 • Yoga Nidra - totale ontspanning 6 juli 19.00

  Yoga Nidra is een techniek die leidt tot diepe ontspanning. Bewegen in de hedendaagse samenleving kan veel spanning oproepen. Werkdruk, emotionele gebeurtenissen, een overspannen zenuwstelsel, rugpijn, hoofdpijn, RSI, Burned-outs, zijn allemaal tekenen dat het lichaam en de geest uit balans zijn. Yoga Nidra kan je helpen deze balans op een natuurlijke wijze terug te vinden.

  Na volgeboekte yoga nidra sessie op 10 februari, 24 maart en 11 mei en 8 juni, wordt de volgende yoga Nidra gegeven op donderdagavond 6 juli van 19.00 - 20.15 uur. De kosten zijn 15 euro per persoon. Omdat we werken in groepen met maximaal 12 personen is aanmelden vooraf verplicht. Meld je aan, Karibu!

 • Karibu Yoga aanbieding - Zomer

  Zoek jij een vorm van yoga waarbij je jezelf mag zijn? Je bent van harte welkom voor een proefles. Ben je al lid bij Karibu Yoga en wil je iemand verrassen met een proefles? Dan kan je deze persoon onder jouw naam in de gehele maand februari een gratis proefles aanbieden. Er is een rijke keuze uit mindful Hatha Yogamindful dynamische yoga, yoga voor mensen met rug-, nek- en schouderklachten en mensen die wat ouder zijn. Je kan ook kiezen voor yoga nidra en volledige ontspanning ervaren van lichaam en geest. De lessen worden gegeven in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht. Word je lid met een maandabonnement dan krijg je eerste maand 50% korting op je maandabonnement. Meld je hier direct aan voor een proefles.

   

 • Start zwangerschapsyoga cursus 20 september

  Op woensdagavond 20 september starten we met een nieuwe zwangerschapsyogacursus. We geven les in kleine groepjes van maximaal 8 - 10 personen. Op deze manier kunnen we je optimaal begeleiden tijdens je zwangerschap. Alle aspecten komen aanbod, adem- en ontspanningsoefeningen, uitleg over de hormonen en wat te doen in de verschillende stadia van de bevalling. Ook als je geen ervaring hebt met yoga, last hebt van bekkenpijn of andere klachten hebt, ben je van harte welkom. Meer informatie via info@karibuyoga.nl of meld je direct aan.

 • De 50+ yoga wordt aangepast aan de mogelijkheden van het ouder wordende lichaam en bevordert de vitaliteit van lichaam en geest. Tijdens de les is er veel aandacht voor het soepel houden van spieren en smeren van gewrichten. De les is uitermate geschikt voor mensen met artrose, osteoporose, slaapstoornissen, overgangsklachten, hoge bloeddruk, hartklachten en andere klachten omdat de yoga oefeningen de klachten verminderen. In de les wordt ook gewerkt met houdingen op de stoel. De deskundige docenten geven individuele begeleiding en persoonlijke aandacht. Meld je aan voor een proefles.

  Lees meer

 • Mindful hatha yoga is een vorm van yoga waarbij je op zoek gaat naar de balans tussen inspanning en ontspanning. De les kenmerkt zich door kleine zachte bewegingen, als ook wat meer actieve, krachtige houdingen. De beoefening binnen de eigen grenzen staat centraal. De adem is onlosmakelijk verbonden. Tijdens de les is ook aandacht voor meditatieve oefeningen en ontspanningsoefeningen. Lichamelijke klachten zoals rugpijn, nek- en schouderpijn, overgangsklachten, hoge bloeddruk, of spanningsklachten zoals hoofdpijn en slapeloosheid staan het doen van yoga niet in de weg. Yoga helpt juist om deze klachten te verminderen en lichaam en geest in balans te brengen. Je hoeft niet lenig te zijn of ervaring te hebben met yoga. Het kan zijn dat je liever eerst kennismaakt met een mildere of meer dynamische les, neem gerust contact op voor meer informatie. Je krijgt les van een erkend yogadocent in kleine groepjes, met persoonlijke aandacht en individuele begeleiding. Meld je aan voor een proefles.

  Lees meer

 • Wil je op een ontspannen manier je zwangerschap beleven en leren hoe je op ontspannen wijze kan bevallen? Afhankelijk van je verzekering krijg je de (privé) cursus (deels) vergoed omdat Karibu Yoga geregistreerd is bij de zorgverzekeraars met de zgn. AGB-code. De nieuwe Zwangerschapsyoga cursus start op woensdag 20 september om 18.45 uur. In de cursus leer je alles over de verschillende fasen van de bevalling, lichaams- en baarhoudingen, adem- en ontspanningsoefeningen, de invloed van hormonen en de rol van de partner. Je kan ook deelnemen als je geen ervaring hebt met yoga. Ook zwangeren met bekkeninstabiliteit, rugpijn, hoge bloeddruk of andere klachten zijn welkom. De cursus wordt gegeven door een erkend zwangerschapsyoga docent in kleine groepjes met persoonlijke aandacht. Je kan ook samen met je partner of alleen een privé snelcursus volgen. Je kan elke maand instromen in de cursus.

  Lees meer

 • In India wordt gezegd dat de conditie van je ruggengraat je ware leeftijd is. Hoe oud voel jij je? In deze milde yogalessen bij  wordt veel aandacht besteed aan kleine oefeningen die de conditie van rug verbeteren en rug-, nek- en schouderklachten verminderen. Ook hoofdpijn klachten, of andere klachten die voortkomen uit rug-, nek- of schouders worden aangepakt. Deze vorm van yoga is ook uitermate geschikt voor in het bedrijfsleven.

  Rug-, nek- en schouderyoga kent ook vele voordelen op de werkvloer. Bedrijfsyoga reduceert het ziekteverzuim. Enerzijds gaan medewerkers zich vitaler voelen waardoor ze minder snel ziek worden, anderzijds heeft yoga ook een re-vitaliserende werking op mensen die zich ziek gemeld hebben. Bedrijfsyoga zorgt daarnaast ook voor een ontspannen werksfeer, een betere sociale omgangsvorm tussen medewerkers en een betere concentratie en heldere focus. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Lees meer

 • Ouder - kind yoga en kinderyoga brengt plezier, ontspanning en creativiteit. Het zelfvertrouwen, lichaamsbesef en zelfbewustzijn neemt  toe. Eventuele klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, slaapproblemen, bedplassen of spanningsklachten kunnen sterk verminderen. De ouder - kind yoga en kinderyoga bij Karibu Yoga wordt verzorgd door Ilse Uitdehaag van Kidsbalanz. Kijk voor actuele data en tijdstippen op de website van Kidsbalanz.

   

  Lees meer