• 50+ Ouderen Yoga / Rug, Nek, Schouder Yoga
  Milde & Dynamische Mindful Hatha Yoga
  Kinderyoga / Tieneryoga / Zwangerschapsyoga
  Shantala Babymassage

 • Bel 06-505 39 691 

   

   

   

  DIRECT AANMELDEN PROEFLES € 5

 • Fijne, rustige sfeer

  Femke geeft blijk van veel zorg en detail in haar wekelijks variërende lessen. Haar kennis van het menselijk lichaam zorgt er voor, dat voor elk fysiek bezwaar ad hoc een alternatief wordt gevonden. Van harte aanbevolen!

  Ik heb veel van haar geleerd

  De rustige houding van Femke gecombineerd met een energieke uitstraling maken haar tot een hele fijne docent. Zij heeft veel kennis en let goed op het individu. Dit overigens zonder je 'bekeken' te voelen. Haar stem is motiverend en rustgevend.

  Jezelf zijn

  Yoga is the perfect opportunity to be curious about who you are - J. Crandell

 • Serious Request 1 maand lang stilzitten en ademen

  Ga jij de uitdaging aan? Op 24 november starten we de actie stilzitten en ademen voor Serious Request. Samen met cursisten, hun familie, vrienden en collega's zitten we 5 minuten per dag stil om de adembeweging te volgen. Je kan je opgeven via de Facebook pagina van Karibu yoga. Elke dat worden daar inspirerende teksten, zienswijze en tips gegeven. Het is ook mogelijk om ervaringen uit te wisselen.

  Verder sponsoren we de Serious Request actie met de verkoop van thee. Voor elk pakje thee doneert Karibu Yoga 5 euro aan het goede doel en wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Op 22 december is er een special Kerst Yogales met het thema "Ademen en Verbinding". Cursisten en niet-cursisten zijn welkom. Na afloop van de les maken we een stille tocht naar het glazen huis om het opgehaalde geld te donderen. De les is gratis, donaties worden gegeven aan het goede doel. Aanmelden voor deze les.

   

   

 • Karibu Yoga aanbieding - Ontspanning tijdens de december drukte

  Juist in drukke tijden is het fijn een moment voor jezelf te hebben en te ontspannen. Zoek jij een vorm van yoga waarbij je jezelf mag zijn? Je bent van harte welkom om een proefles te komen proberen. Er is een rijke keuze uit mindful Hatha Yogamindful dynamische yoga, yoga voor mensen met rug-, nek- en schouderklachten en mensen die wat ouder zijn. De lessen worden gegeven in kleine groepjes met veel persoonlijke aandacht. Word je lid met een maandabonnement dan krijg je eerste 2 maanden 25% korting op je maandabonnement. Meld je hier direct aan voor een proefles.

   

 • Yoga & Stilzitten - dinsdag 13 december, cursus start januari

  In deze yoga special krijg je vanuit de Advaita Vedante en de Zen methoden aangereikt om je bewustzijn te vergroten. Stilzitten, asana beoefening en bewustwording van de adem leren je in aandacht te zijn. Deze methoden nodigen een ontmoeting uit met je'zelf'. De special wordt gegeven door Arie Geervliet en Femke Hol. Je ervaart in open aandacht zijn, zonder oordeel, zonder goed of fout. Alles is al in jezelf aanwezig. Direct aanmelden

  Op vrijdagmiddag 13 januari t/m 10 februari start de cursus stilzitten & yoga. Deze speciale lessen duren 60 min. van 13.30 - 14.30 uur. De lessen kennen een stille in- en uitloop. De kosten zijn 55 euro voor 5 lessen, deelname per les is mogelijk tegen een vergoeding van 12.50 euro per les. Direct aanmelden.

 • De 50+ yoga wordt aangepast aan de mogelijkheden van het ouder wordende lichaam en bevordert de vitaliteit van lichaam en geest. Tijdens de les is er veel aandacht voor het soepel houden van spieren en smeren van gewrichten. De les is uitermate geschikt voor mensen met artrose, osteoporose, slaapstoornissen, overgangsklachten, hoge bloeddruk, hartklachten en andere klachten omdat de yoga oefeningen de klachten verminderen. In de les wordt ook gewerkt met houdingen op de stoel. De deskundige docenten geven individuele begeleiding en persoonlijke aandacht. Meld je aan voor een proefles.

  Lees meer

 • Mindful hatha yoga is een vorm van yoga waarbij je op zoek gaat naar de balans tussen inspanning en ontspanning. De les kenmerkt zich door kleine zachte bewegingen, als ook wat meer actieve, krachtige houdingen. De beoefening binnen de eigen grenzen staat centraal. De adem is onlosmakelijk verbonden. Tijdens de les is ook aandacht voor meditatieve oefeningen en ontspanningsoefeningen. Lichamelijke klachten zoals rugpijn, nek- en schouderpijn, overgangsklachten, hoge bloeddruk, of spanningsklachten zoals hoofdpijn en slapeloosheid staan het doen van yoga niet in de weg. Yoga helpt juist om deze klachten te verminderen en lichaam en geest in balans te brengen. Je hoeft niet lenig te zijn of ervaring te hebben met yoga. Het kan zijn dat je liever eerst kennismaakt met een mildere of meer dynamische les, neem gerust contact op voor meer informatie. Je krijgt les van een erkend yogadocent in kleine groepjes, met persoonlijke aandacht en individuele begeleiding. Meld je aan voor een proefles.

  Lees meer

 • Op vrijdag 9 december en maandag 14 december kan je vrijblijvend een proefles volgen voor 5 euro p.pers. Op woensdag 18 januari en vrijdag 20 januari start de kinderyoga cursus. De cursus bestaat uit 6 lessen. De kinderyoga wordt gegeven door een erkende kinderyoga docent in kleine groepen. Kinderyoga brengt je kind plezier, ontspanning en creativiteit. Het zelfvertrouwen, lichaamsbesef en zelfbewustzijn neemt door yoga toe. Eventuele klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, slaapproblemen, bedplassen of spanningsklachten kunnen sterk verminderen. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Meld je nu aan.

   

  Lees meer

 • Wil je op een ontspannen manier je zwangerschap beleven en leren hoe je op ontspannen wijze kan bevallen? Afhankelijk van je verzekering krijg je de (privé) cursus (deels) vergoed omdat Karibu Yoga geregistreerd is bij de zorgverzekeraars met de zgn. AGB-code.  In de Zwangerschapsyoga cursus, leer je alles over de verschillende fasen van de bevalling, lichaams- en baarhoudingen, adem- en ontspanningsoefeningen, de invloed van hormonen en de rol van de partner. Je kan ook deelnemen als je geen ervaring hebt met yoga. Ook zwangeren met bekkeninstabiliteit, rugpijn, hoge bloeddruk of andere klachten zijn welkom. De cursus wordt gegeven door een erkend zwangerschapsyoga docent in kleine groepjes met persoonlijke aandacht. Je kan ook samen met je partner of alleen een privé snelcursus volgen. Je kan elke maand instromen in de cursus.

  Lees meer

 • In India wordt gezegd dat de conditie van je ruggengraat je ware leeftijd is. Hoe oud voel jij je? In deze milde yogalessen bij  wordt veel aandacht besteed aan kleine oefeningen die de conditie van rug verbeteren en rug-, nek- en schouderklachten verminderen. Ook hoofdpijn klachten, of andere klachten die voortkomen uit rug-, nek- of schouders worden aangepakt. Deze vorm van yoga is ook uitermate geschikt voor in het bedrijfsleven.

  Bedrijfsyoga kent vele voordelen. Bedrijfsyoga reduceert het ziekteverzuim. Enerzijds gaan medewerkers zich vitaler voelen waardoor ze minder snel ziek worden, anderzijds heeft yoga ook een re-vitaliserende werking op mensen die zich ziek gemeld hebben. Bedrijfsyoga zorgt daarnaast ook voor een ontspannen werksfeer, een betere sociale omgangsvorm tussen medewerkers en een betere concentratie en heldere focus. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Lees meer